Неймовірна Надя Дорофєєва в лакової шкірі відсвяткувала перший ювілей сольного кліпу – Позитив заздрить

Пройшов рівно місяць з того дня, коли нова сольна співачка України Dorofeeva випустила свій перший сингл Gorit. Надя вже може похвалитися помітними досягненнями.

За цей місяць пісня і кліп Gorit стали хітом не тільки в нашій країні, а й на цілому ряді міжнародних музичних платформ. Наприклад, в світовому додатку Shazam кліп увійшов до сотні кращих – 81 місце, на платформі Spotify майже 300 тисяч прослуховувань. Композиція більше двох тижнів була на першому місці головного чарту Apple Music, зараз перемістилася на друге.

Кадр з кліпу Dorofeeva Gorit
Кадр з кліпу Dorofeeva Gorit

Всього у кліпу вже 9 мільйонів переглядів, що для дебютної пісні – фантастичний результат. У своєму Сторіс співачка подякувала шанувальникам і всім слухачам за велику підтримку і оцінку її сольної творчості. Надя зізналася, що могла тільки мріяти і сподіватися на такий результат.

Свій перший підсумок співачка зазначила новим фото в Інстаграмі. На ньому вона стоїть на тлі відкритого ангара. Образ креативний, тільки чорна лакова шкіра: топ, міні-шорти, зверху – куртка-косуха. Волосся розпущені, на ногах босоніжки на високій платформі, доповнюють образ великі круглі окуляри. Дуже сучасно і актуально для молоді. Шанувальники буквально засипали співачку захопленими лайками.

Нове фото Наді Дорофєєвої
Нове фото Наді Дорофєєвої

У перші дні після виходу пісні та кліпу Надя зазнала гострої критики. Користувачі мережі помітили схожість пісні Gorit з музичним твором британки Little Boots. А потім ще Аліна Гросу оголосила, що музика в пісні Дорофеєвої повторює біт і аранжування її відомої пісні “Vova”. Надя не вважала за потрібне відповідати на ці звинувачення. Але вибачилася перед всіма за невдалий вибір локації – пішохідного моста над Алеєю Героїв Небесної Сотні. Вона пояснила, що це було не її вирішення, вона просто виконувала вказівки кліпмейкера.

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.