Гросу, Потап, Казка, Alyosha та інші зірки смішно прочитали скоромовки на камеру (Відео)

Перший і головний український музичний телеканал "М1 " святкує свій День народження і підготував кілька цікавих рубрик.

У своєму Інстаграм-акаунті М1 опублікував кілька відео, де центральні зірки українського шоу бізнесу намагаються розповісти скоромовки про своїх колег.

“До свого birthday ми вирішили перевірити, як у наших артистів зі швидкістю мови і почуттям гумору. І підготували для них … скороговорний challenge про їх колег “, – написано в прес-службі телеканалу.

Першою скоромовку прочитала Злата Огневич, і вийшло у неї досить непогано

Естафету прийняла група KAZKA, яка передала її своїм колегам – бенду ТНМК.

Легендарні “танки ” Фагот і Фоззі теж відмінно впоралися з цим завданням, звичайно, не без нотки гумору.

Щойно розлучена блондинка і претендентка на пост “Холостячки 2021 ” Аліна Гросу в костюмі снігуроньки теж не відмовилася зайвий раз з’явиться в стрічці першого музичного.

За нею естафету смішних скоромовок про зірок прийняла творча студія Потапа “MOZGI “.

Нещодавно народила дружина фронтмена групи “Антитіла ” Тараса Тополі Alyosha нехай і не з першого разу, але смішно розповіла передноворічну скоромовку від телеканалу М1.

А потім в кадрі з’явився і співак-танцюрист Монатік.

Відзначимо, M1 – це український загальнонаціональний музично-розважальний телеканал. За весь час існування суто Українського телебачення, телеканал М1 став першим, який транслював популярні пісні не просто як кліпи, а в режимі “Караоке “. М1 – це 42% загальної частки музичних телеканалів країни.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.