Шоколадний Олег Винник: незвичайні подарунки від короля вовчиць знову в наявності

Ні для кого з фанатів Олега Винника не секрет, що у нього є власний онлайн-магазин з брендованої продукцією.

Там можна знайти що завгодно – від брендових парасольок до кепок, значків, підвісок з емблемою “OV “.

Але перед новим роком в асортименті з’явився … фірмові шоколадки від Олега Винника. Про це співак повідомив фанатам у себе в блозі, який щодня веде і активно наповнює.

Олег Винник продає авторські шоколадні набори

Шоколадні набори від Олега Винника
Шоколадні набори від Олега Винника

Такі набори стануть відмінним подарунком для “справжніх вовчих ” – шанувальників і шанувальниць творчості легендарного співака з усієї України і далеко за її межами.

Відзначимо, у Олега Винника мільйони фанатів по всій Україні. І в який город він не приїхав, у Винника буде завжди повний зал і натовпу фанів, охочих з ним сфотографуватися на вході.

Нещодавно Олег Винник виявився в центрі уваги через роман зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко (Таюне). Самі артисти не коментували свої зв’язки, проте шанувальникам і не потрібно офіційних коментарів. Вони провели своє “розслідування ” в соціальній мережі, і з’ясували, що букети, які періодично Таюне викладає до себе в Інстаграм, їй дарує ніхто інший, як її начальник і поклонник Олег Винник.

До слова, фанати Олега Винника зможуть його побачити в новорічному концерті на телеканалі “Україна “. Співак виклав фото з виступу на “Музичної платформі “. Там він з’явився в класичному для себе вбранні – трохи обтягуючих штанах і чорному стильному піджаку.

До слова, артистам дуже вигідно виступати в новорічну ніч, так як їхні гонорари в святкові дні множаться в три, а то і в чотири рази.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.