Ліза Галкіна знялася разом з татом в рекламі засобу від отруєння: “Готова актриса “

Максим Галкін, як і багато зірок шоу-бізнесу, на своїй сторінці в Інстаграм нерідко розміщує рекламу різних товарів і послуг.

Шоумен Максим Галкін вже з раннього віку привчає своїх дітей 7-річних двійнят Лізу і Гаррі заробляти гроші. Так, спадкоємці Алли Пугачової вже кілька разів разом зі своїм батьком знялися в рекламних роликах для різних компаній.

Варто відзначити, що 7-річні Ліза і Гаррі дуже талановиті і харизматичні і зі своєю роллю в рекламі вони справляються на відмінно.

Зовсім недавно Ліза Галкіна разом з Максимом Галкіним знову знялася в рекламі. На цей раз вони рекламували засіб від отруєння.

У невеликому рекламному ролику маленька Ліза вела себе впевнено і професійно. Це відзначили і користувачі Мережі. «Донечко принадність !!!! Готова актриса !! »,« Ой клас! Лізонька молодець »,« Ліза – юна актриса »,« Ліза принадність »,« Як завжди, чудово! »,« Лізонька, я твоя фанатка », – прокоментували користувачі Мережі.

Втім, не дивно, що діти Максима Галкіна і Алли Пугачової відмінно грають на камеру. Адже вони з раннього віку займаються акторською майстерністю, ходять на заняття з вокалу, танці і вивчають іноземні мови.

Ліза і Гаррі Галкін ростуть дуже талановитими дітьми
Ліза і Гаррі Галкін ростуть дуже талановитими дітьми

Нагадаємо, що в цьому році Ліза і Гаррі Галкін пішли в перший клас. Двійнята вчаться в одній з найпрестижніших і дорогих гімназій Москви. Навчання на двох дітей коштує трохи більше 3 млн рублів на рік. У гімназії діти проводять майже цілий день – з 8 ранку до 6 вечора. Спочатку Ліза і Гаррі відвідують уроки, а після них – різноманітні гуртки, які знаходяться в цій же гімназії.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.