Катерина Осадча розповіла про свої улюблені парфуми для особливого випадку: Горбунов в захваті

Телеведуча Катерина Осадча вразила фанатів своїм передноворічним сукнею зеленого кольору, але образ був би неповним без шикарного парфюма.

Дружина Юрія Горбунова показала фото, зроблене вдома. На ньому телеведуча лише злегка підмалювала очі, на голову одягла пов’язку. Вона вдома сидить в кремовому топі і в’язаної кофті, накинутій поверх.

На ногах чорні штани. Манікюр до Нового року Осадча зробила ніжний, молочний, без яскравих малюнків. Під новим фото зірка шоу “Світське життя ” розповіла, яким запаху віддає перевагу.

“У виборі духів я до сих пір постійна, і раз на рік наважуюся на щось нове. Чула хороші відгуки про аромати #HauteFragnanceCompany, вони велика рідкість і треба ще докласти зусиль, щоб знайти “, – пише телеведуча.

Катерина Осадча розповіла, де купує свої улюблені парфуми

“Знайшла в наявності в @showroom_select саме той, який хотіла – Devils Intrigue. Аромат моєї зими – поєднання нот сандалу, квітів апельсина і амбри. Те що треба для правильного настрою на свята “, – пише зірка телеканалу 1 + 1 в своєму Інстаграм-блозі.

Нагадаємо, нещодавно шанувальники Каті і Юрія заговорили про те, що зоряна сім’я приховує прийдешнє поповнення в родині. Мовляв, у Осадчої на фото помітили кругленький живіт, а ні вона, ні її чоловік Юрій досі ніяк це не прокоментували.

Катерина Осадча засліпила всіх своїм новим платтям - немає місця скромності
Катерина Осадча засліпила всіх своїм новим платтям – немає місця скромності

І правда, на деяких фото у Катерини здорово випирає живіт, але, ймовірно, вона могла просто набрати пару зайвих кілограмів, що і породило зайві чутки. У всякому разі, народження свого сина Юрій і Катерина сильно не приховували, адже Катя продовжувала активно зніматися з і животом.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.