Новонароджена дочка Міли Йовович потрапила в лікарню: Молимося за крихітку

44-річна зірка з гіркотою зізналася в соцмережі, що її третя дочка, яка народилася 3 лютого, перебуває під пильною увагою лікарів.

Мілла Йовович зізналася в своїх соціальних мережах: “Я дуже переживаю через Ошіон (ім’я новонародженої), у дитини важка форма жовтяниці “. Раніше жоден з дітей Міли не стикався з такою проблемою (у актриси всього три дочки).

Зірка фільму “П’ятий елемент ” знаходиться з дівчинкою в лікарні, лікарі цілодобово спостерігають за Ошіон. Також стало відомо, що крихітка майже відмовляється від їжі. Мілла Йовович по 7 разів на день зціджує молоко, щоб її донечці вистачало їжі.

Жовтяниця у новонароджених вважається небезпечним явищем, але у дочки зірки складна форма, що не фізіологічна, яка повинна пройти за один місяць. Її жовтяниця така сильна, що лікарі переживають, щоб хвороба не вплинула на печінку крихітки.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Квіти-енергетичні вампіри: які горшкові рослини краще подарувати ворогові

Нагадаємо, нещодавно ми писали про українські зірки, які зробили пластику , але приховують це: Лобода, Лорак, Ротару, Білик, Байрак.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.