“Це його життя “. Син співака Віктора Павліка вперше прокоментував його шлюб з молодою Репяховою

Пара Катерини Репяховой (Павлик) і Віктора Павлика наробила багато обговорень ще після того, як вони заявили про союз.

Природно, у багатьох шанувальників і навіть родичів молодят були питання з приводу того, як з такою різницею у віці вони зійшлися, і чи буде їх союз тривалим? Тим більше з огляду на те, що за плечима співака вже три шлюби.

Особисте життя Віктора Павлика

Перший раз український співак одружився в 18 років на дівчині на ім’я Ліда. Від неї у нього народився син Олександр. Він, як і його батько, став співаком.

Віктор і Катерина Павлик
Віктор і Катерина Павлик

Другою дружиною співака стала жінка на ім’я Світлана з Узбекистану, з якою він прожив 8 років. Нова дружина в 1987 році народила співакові дочку Христину.

Віктор Павлик
Віктор Павлик

Втретє співак одружується на жінці Ларисі, з якої він танцював і співав в ансамблі філармонії міста Тернопіль. Від цього шлюбу народився син Паша.

До слова, в серпні 2020 Павло Павлік помер на 22-му році життя через онкології.

Син Віктора Павліка до онкології грав на гітарі і співав
Син Віктора Павліка до онкології грав на гітарі і співав

З усіма дітьми Віктор підтримує контакт

Старший син українського артиста Віктора Павліка музикант Олександр Павлик розповів, як ставиться до його молодій дружині Катерині Репяховой

В інтерв’ю програмі “Зоряний шлях ” Олександр зізнався, що зовсім не засуджує свого батька за вибір шлюбу з 25-річною дівчиною.

Олександр підкреслює, що навіть в ті часи, коли Віктор Павлик ще відкрито не афішував відносини з Катериною, він здогадувався про їх зв’язок і нормально її сприймав.

Віктор Павлик
Віктор Павлик

“Мені не треба розповідати: ” А це мій концертний директор. Вона займається квитками “. Просто я зустрів Катю в такому віці, коли став думати більш мудро. Раніше, думаю, був би кіпіш. А зараз – їм добре? Папі комфортно? Це його життя. Я його не засуджую “, – резюмував старший син Віктора Павліка Олександр.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.