Заміжня Христина Орбакайте на очах у всіх припала до Гоші Куценко: дочкк Алли Пугачової застали зненацька

Відома російська співачка Христина Орбакайте разом з актором Гошею Куценко приготували для шанувальників великий сюрприз.

Новий рік вже близько, а значить у зірок естради робота в самому розпалі, адже саме зараз проходять зйомки більшості новорічних проектів, без яких вже неможливо уявити собі ніч з 31 грудня на 1 січня. Втім, одними шоу ситий не будеш.

Виконавиця хіта “Мой мир” вирішила порадувати слухачів заводний піснею “Новый год, Come on!”. Більш того, щоб не мучити фанатів в очікуванні, Христина відразу ж випустила кліп. Причому знімальний процес проходив в Москві, тому артистці довелося залишити в США чоловіка і дочку.

Орбакайте с мужем и дочкой
Орбакайте з чоловіком і донькою

Справа в тому, що саме там Орбакайте зараз живе, адже в Америці у її чоловіка Михайла Земцова свій бізнес, а Клавдія, їх спадкоємиця, ходить до місцевої школи.

Також у героїні статті є двоє дорослих синів — Микита Пресняков, який вже будує свою сім’ю, і Дені Байсаров, який закінчив у 2020-му магістратуру в Лондоні.

Сыновья Кристины Орбакайте Никита и Дени
Сини Христини Орбакайте Микита і Дені

Отже, у себе в Instagram Христина поділилася інтригуючим кадром з кліпу. На фото вона позує в обіймах Гоші Куценко, що стоїть спиною до камери, а сама співачка зробила здивований вигляд, ніби не знала, що її знімають.

На Гоші темно-синій костюм з білим гольфом, дочка Примадонни ж вибрала рожеве оксамитове плаття в обтяжку, доповнивши образ шапочкою снігуроньки і яскравим макіяжем.

“За 5 хвилин до початку нового, невідомого, незнайомого всі хочуть приблизно одного і того ж, вірять в чудеса і зміни на краще”, — написала Орбакайте в підписі до публікації і запросила підписників дивитися її новий запальний кліп.

Коментатори не тільки залишилися в захваті від хіта, але ще і обсипали Христину компліментами та побажаннями щасливих свят.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.