Філіп Кіркоров хоче одружитися на матері своїх дітей: підготовка до весілля в самому розпалі

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров зібрався одружуватися на матері своїх спадкоємців. Саме такі чутки обговорює вся Рубльовка.

Єдиною законною дружиною Філіпа Бедросовича була Алла Пугачова. Незважаючи на те що вони прожили цілих 11 років шлюбі, спільних дітей у них не з’явилося, проте, як батько Кіркоров реалізувався.

За допомогою сурогатного материнства у 2011-му народилася його дочка Алла-Вікторія, названа на честь Примадонни і матері, а у 2012-му на світ з’явився син Мартін-Крістін.

Мартин-Кристин и Алла-Виктория
Мартін-Крістін і Алла-Вікторія

Треба сказати, що різниця у віці між зірковими братом та сестрою становить всього 7 місяців. Це означає, що їх виношували різні жінки. Хто саме — невідомо.

При цьому в світській тусовці ходять розмови про те, що Кіркоров уже готується до весілля. Причиною таких домислів стала недавня поява виконавця в Будинку моди Аніки Керімової, що шиє не тільки звичайний одяг, але і весільні сукні. В цьому році в наряді нареченої від Керімової красувалася письменниця Лєна Лєніна.

Аника Керимова и Филипп Киркоров
Аніка Керімова і Філіп Кіркоров

Кіркоров ніяк не коментує ситуацію, а ось співачка, модель і актриса Олена Кравець запевняє, що торжеству бути. Про це вона розповіла за кулісами шоу “Пусть говорят”. Вона ж не так давно заявила, що готова народити від покійного Армена Джигарханяна.

“Мені сказали, що Філіп зв’яже себе узами Гіменея вже в самий найближчий час”, — наводить слова Кравець Співрозмовник.

Алена Кравец
Олена Кравець

Ймовірною нареченою поп-короля може стати діджей Катя Гусєва, яка підтримує добрі стосунки і з ним самим, і з його дітьми. Вони навіть літають разом на відпочинок, тому не виключено, що їх пов’язує щось більше, ніж просто дружба.

Катя Гусева и Филипп Киркоров
Катя Гусєва і Філіп Кіркоров

Більше цікавих фактів про сімейне життя Кіркорова дивіться у відео:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.