Зовсім скотилися! Потасканий і неголений Філіп Кіркоров вже п’є одеколон, а Бузова ходить в драному халаті

Ось як у житті буває! Ще вчора Король російської естради Філіп Кіркоров змінився до невпізнання і став звичайним сімейним людиною.

Філіп Бедросович не тільки добре співає, але й артист непоганий – вміє вживатися в різні ролі. Він і в кіно знімався – в 55 фільмах (!), і мультфільми озвучував, а вже скільки кліпів зняв – важко порахувати. Якого шуму колись зробили “Ібіца” і “Колір настрою синій”!

Філіп Кіркоров в кліпі "Колір настрою синій"
Філіп Кіркоров в кліпі “Колір настрою синій”

Зараз 53-річний співак активно завойовує молодіжну аудиторію – записує пісні в кумирами підлітків, освоює їх улюблений Тік-Ток. І, до речі, вельми успішно – більше 1 мільйона підписчиків, молодим людям імпонує дядько, який говорить їхньою мовою і навіть розуміє, про що це.

Кіркоров в Тік-Току
Кіркоров в Тік-Току

Найбільш успішною співпрацею останнього року можна назвати пісні і кліпи, записані в Давидом Манукяном. Прем’єра літа 2020 року “Ролекс” довгий час була на вершині всіх російських хіт-парадів і тепер не залишає першої п’ятірки.

Філіп Кіркоров і Дава в кліпі Ролекс
Філіп Кіркоров і Дава в кліпі Ролекс

Як відомо, Дава зустрічається з Ольгою Бузової і зараз вони разом записали милий новорічний кліп під назвою “Сніжинки”. У ньому також знялися Філіп Кіркоров і Яна Рудковська з сином Сашком. Вони зіграли просту бідну сім’ю, де безробітний батько (Кіркоров) краде у дочки (Бузової) лосьйони на випивку, а дружина (Рудковська) нарікає, що краще б пішов працювати. Сцени з Кіркоровим вийшли яскравими і досить правдоподібними (відео в кінці статті).

Кадр з кліпу "Сніжинки"
Кадр з кліпу “Сніжинки”

Розмістивши уривок кліпу на своїй сторінці в Інстаграмі Філіп Кіркоров таким чином допоміг друзям з розкручуванням їх нової роботи.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.