Які комплекси змусили екс-солістку NikitA Кумейко піти до пластичних хірургів?

Екс-солістка групи НікітА, а зараз діджей Настя Кумейко дала велике інтерв'ю проекту ЖВЛ, і розповіла про те, що у неї болить.

Як з’ясувалося, дівчинка з дитинства пережила дуже багато жалю, болю і страждань. По-перше, травмою дитинства стала смерть батька, на якого напали і побили в декількох кроках від будинку, коли той ішов до дочки.

Анастасія Кумейко
Анастасія Кумейко

А незадовго до цього мати Кумейко та її батько розлучилися. У Насті залишилася дитяча травма. Вона нібито думає, що якби не забула привітати папу в його останній день народження, він би відчував її любов і вижив.

Анастасія Кумейко
Анастасія Кумейко

Зараз дівчина вже більше десяти років перебуває в цивільному шлюбі з продюсером Русланом Квінтою. Однак офіційно узаконити стосунки поки не хочуть – обидва впевнені, що їм і так добре. Кумейко також говорить – не хоче повторювати помилок молодості своєї мами, тому все робить виважено і обдумано.

Анастасія Кумейко зізналася, що до сих пір комплексує через свою зовнішність

Анастасія Кумейко детально розповіла про свої комплекси
Анастасія Кумейко детально розповіла про свої комплекси

Її в дитинстві багато разів обзивали нібито через товстих ніг, хоча численні відкриті фотосесії співачки підтверджують – це не так.

Комплекси довели екс-Нікітянку до відчаю – вона хотіла піти на ліпосакцію, але в останній момент передумала і прийняла себе такою, якою є.

Зараз Анастасія Кумейко багато часу приділять спорту, виступає у багатьох клубах в якості діджея. Її основні місця роботи – гарячі клубні вечірки в курортних містах Туреччини, Єгипту, Еміратів і так далі.

Зараз вона вже передумала лягати під ніж, щоб змінити зовнішність. Але саме через обзивательства і буллінг в юнацькому віці такі думки відвідували мало не кожен день.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.