Максим Галкін показав сімейну вечерю з Лізою і Гаррі, але без Пугачової: дешево та сердито

Відомий російський комік і пародист Максим Галкін показав, чим вечеряють їх з Аллою Пугачовою діти Ліза та Гаррі.

Сімейство Примадонни і Галкіна є одним з найбільш обговорюваних у всьому вітчизняному шоу-бізнесі. Причиною цього стала їх 27-річна різниця у віці, адже після шлюбу з Алли Борисівни Філіпом Кіркоровим ніхто не міг подумати, що співачка обере в чоловіки ще більш молодого обранця.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

ЗМІ регулярно розводять їх пару, проте рік за роком вони спростовують всілякі плітки, публічно демонструючи сімейну ідилію, а в листопаді 2020-го знамените подружжя відзначило 19 років разом. Їх союз став ще міцнішим з народженням спільних дітей — двійнят Лізи і Гаррі.

Алла Пугачова, Максим Галкін і двійнята Ліза і Гаррі
Алла Пугачова, Максим Галкін і двійнята Ліза і Гаррі

Батьками Максим і Алла стали у 2013-му і якщо спочатку вони оберігали спадкоємців від уваги громадськості, то зараз дітлахи все частіше і частіше з’являються в соціальних мережах. Особливо спільними фото і відео любить ділитися Галкін, що він зробив і на цей раз.

Алла Пугачова і Максим Галкін зуміли побудувати міцну сім'ю
Алла Пугачова і Максим Галкін з Лізою та Гаррі

У себе в Instagram-stories герой нашої сьогоднішньої статті показав кадри сімейної вечері з Лізою і Гаррі. Як не дивно, але стіл не був переповнений стравами на вибір — діти вечеряли звичайнісінькою гречаною кашею, після чого на них чекав перегляд нового випуску телешоу “Краще за всіх!”, Яке веде сам Максим.

Скриншоты из Instagram Максима Галкина
Скріншоти з Instagram Максима Галкіна

До слова, чоловік Примадонни пробує себе і в інтернет-просторі. Він веде музичний проект “Музикаліті”, де навіть побувала Пугачова, а ще гуморист створив власний YouTube-канал, де планує публікувати забавні ролики з собою в головних ролях.

Якщо хочете дізнатися, як виглядає розкішний замок Алли Борисівни і Галкіна, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.