Каменських розсекретила подарунок Потапу на Новий рік і розповіла, що приготує на святковий стіл

Відома співачка Настя Каменських розповіла, як готується до Нового року: які страви приготує на стіл і що подарує чоловікові Потапу.

До Нового року залишилися лічені дні і кожна господиня вже склала новорічне меню. Знаменитості – не виняток. Популярна співачка Настя Каменських в новому новорічному влозі, який вийшов на її ютуб-каналі, докладно розповіла, як проведе новорічну ніч і розсекретила, що подарує Потапу.

Зірка не приховує, що вибрати подарунки для близьких для неї не просте завдання. Але Каменських вважає, що радувати рідних сюрпризами, навіть якщо вони просто символічні, обов’язково потрібно. Також подарунки повинні бути корисними. Настя зізналася, що на Новий рік подарує своєму чоловікові Потапу електронну зубну щітку.

Настя Каменських хоче готувати на Новий рік традиційні страви

Настя Каменських зізналася, що в цьому році хоче приготувати традиційні страви на Новий рік. Ті салати і закуски, які готували наші мами і бабусі. «У цей Новий рік я вирішила зробити все ті страви, які робили наші мами і бабусі. Я б хотіла зробити “Шубу “, олів’є, салат з крабових паличок, приготувати бутерброди зі шпротами, фаршировані яйця, – розповіла Каменських. Однак на новорічному столі будуть і більш хитромудрі блюда – гуакамоле і кесаділья. А в якості солодкого столу Настя подасть фрукти, суміш сухофруктів і горіхів, пудинг з Чіа на кокосовому молоці.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.