Провідні Горбунов, Мосейчук та інші розповіли про новорічне диво в своєму житті

Часто ми чуємо фразу "новорічне диво ". Це про те, коли в переддень свята трапляється те, чого особливо не чекаєш.

Телеведучі одного з центральних каналів поділилися своїм сприйняттям цього терміна, і розповіли журналістам Clutch.ua дійсно чарівні історії з життя.

Олександр Преподобний

Олександр Преподобний
Олександр Преподобний

“Для мене справжнім дивом було, коли в дитинстві мама поверталася додому з імпортними солодощами “, – розповідає ведучий програми “Гроші ” на 1 + 1 Олександр Преподобний. Він ділиться, що мама працювала за кордоном, і в переддень нового року привезла різні солодощі з Туреччини, тому свята він чекав з нетерпінням.

Наталія Мосейчук

Ведуча Наталія Мосейчук
Ведуча Наталія Мосейчук

А ось таку дійсно зворушливу і навіть трохи слізну історію повідала журналістам телеведуча і ведуча шоу “Право на владу ” Наталія Мосейчук:

“Так, вірю в диво. Я добре запам’ятала одну таку новорічну ніч. Це було десь в 5-му класі, коли ми з мамою жили без батька. Папу після Афганістану відправили служити в Ярмолинці Хмельницької області у військовий гарнізон.

А нас він не перевозив туди, тому що там не було умов. Перед Новим роком у мами не було настрою – ні ялинками займатися, ні будинок прикрашати. Я кілька днів була засмучена, носила все собі, а потім в кінці кінців все висловила мамі, все як є.

Я заявила мамі, що мало того, що ми з тобою в жіночому складі будемо зустрічати Новий рік, а насправді не зустрічати, а ляжемо спати. Це було вже 31-го і ми ходили по Бердичеву і шукали цю ялинку. Звичайно, все базари, де їх продавали, вже закрилися, ми думали, що хоч якісь гілочки будуть, але, звичайно, нічого ми вже там не знайшли.

Повертаємося додому, піднімаємося сходами і бачимо, що на сходинках лежать ялинкові гілочки. Я йду і мені дуже важко, тому що я розумію, що в кожній квартирі є новорічна ялинка, а у нас немає. І ми заходимо в свою квартиру, і я бачу, що стоїть величезна-величезна ялинка під стелю. І я так дивлюся і просто очам своїм не вірю. Мама притихла, а потім я бачу на стелажі у дзеркала, а там лежать погони полковника “, – говорить Наталія Мосейчук.

І уточнює, що це був один з найяскравіших святкувань нового року в її житті.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов опублікував дуже комічне фото, а винна дружина
Юрій Горбунов опублікував дуже комічне фото, а винна дружина

Юра Горбунов теж вірить в новорічне диво, і кілька днів тому сам переконався в цьому ще раз.

І згадав фото, яке два тижні тому виклав в Інстаграм з коханим кумом і сусідом Потапом.

“У той вечір на схилі, на в’їзді в гараж, моя некерована машина мчала в паркан і припарковане поруч авто. Як з-під землі з’явився Потам з пачкою солі і почав сипати її мені під колеса “, – захоплено написав Горбунов, і подякував улюбленого кума за своєчасну допомогу.

А ви вірите в чудеса?

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.