Марічка Падалко зізналася, що вже цілих 15 років ходить в старому пальті: журналістка з народу

Відома українська журналістка Марічка Падалко зізналася, що пальто не міняла вже цілих 15 років. Невже ведучим 1+1 платять так мало?

За службовим обов’язком в кожен ефір Марічка та її колеги виходять з голочки, причому наряди практично завжди нові і різні. У звичайному ж житті героїня нашої сьогоднішньої статті одягається куди простіше, але завжди зі смаком.

А ось чого від неї не очікував ніхто, так це того, що в її гардеробі досі висить пальто, яке старше за її дітей. Більш того, саме в ньому Падалко з’явилася на прогулянці по ВДНГ в столиці, судячи з останнього посту телеведучої в Instagram.

“Цьому білому пальто понад 15 років, але я досі не можу його позбутися, бо одного разу в ньому виступала в Києві одна з моїх кумирів”, — почала свою розповідь Марічка.

Маричка Падалко в старом пальто
Марічка Падалко в старому пальті

Тим самим кумиром виявилася чемпіонка світу по парному фігурному катанню Катерина Гордєєва. Її фото Падалко повісила над своїм столом в 10 років і завжди вболівала за неї по телевізору.

“Коли в 1995 році в молодому віці її партнер і чоловік раптово помер на тренуванні від зупинки серця, це було для мене такою втратою, що я не один раз була на його могилі в Москві”.

Маричка Падалко и Екатерина Гордеева
Марічка Падалко та Катерина Гордєєва

У 2005-му Марічка вперше особисто познайомилася з фігуристкою — зірка 1+1 тоді дуже хвилювалася. Втім, переживала і сама Катерина, адже вона спізнювалася на виступ через затримку рейсу:

“Зрештою, коли Катю привезли з аеропорту, виявилося, що верхній одяг, який для неї підготували для заключного гала-номера, завеликий. Вона не могла в ньому нормально кататися. І тут я згадала про своє біле пальто — його на таксі доправили з дому за годину до виступу. І воно Каті підійшло! Як я раділа!”, — пише Падалко.

З тих пір героїня статті раз-два на рік одягає те саме пальто і не виключає можливості, що колись і її маленька Катя (молодша дочка) теж його вдягне.

Маричка Падалко с младшей дочкой Катей
Марічка Падалко з молодшою донькою Катею

Коментатори подякували Марічці за таку цікаву і в той же час теплу розповідь.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.