Ксенія Мішина та Олександр Еллерт налякали новою зовнішністю: обличчя перекосило з усіх боків

Відома українська актриса Ксенія Мішина та її новий обранець Олександр Еллерт приголомшили шанувальників новою зовнішністю.

З тих пір, як вся Україна дізналася, що зірка серіалу “Кріпосна” сказала заповітне “Так” в фіналі шоу “Холостячка” автору жартів студії “Квартал 95”, вони почали регулярно публікувати спільні фото в соціальних мережах.

Мішина зізналася в любові Еллерт
Мішина і Еллерт

Крім романтичних фотографій, герої статті також діляться з шанувальниками своїми дурощами. Так, в Instagram-stories Еллерт поділився результатами їх експериментів із зовнішністю — вони приміряли на собі смішні Insta-фільтри, які змінили їх до невпізнання.

На перших кадрах Ксенія в чорному худі припала до коханого, у якого помітно округлилося обличчя, збільшився ніс і очі ледь не повилазили з орбіт.

“Ти мій найкрасивіший. Люблю тебе сильно-сильно”, — ледь стримуючи сміх, звернулася Мішина до обранця.

Скриншот из Instagram Александра Эллерта
Скріншот з Instagram Олександра Еллерта

Потім вона і сама перестала бути схожою на себе — її губи перетворилися на качині і стали нагадувати дзьоб, зате ними вона змогла дотягнутися до Олександра, навіть не встаючи.

Скриншот из Instagram Александра Эллерта
Скріншот з Instagram Олександра Еллерта

Не можна не відзначити, що відносини у пари розвиваються стрімко, адже вони з’їхалися практично відразу після фіналу “Холостячки”. Закохані живуть в квартирі Ксенії разом з її восьмирічним сином Платоном. Еллерт вже теж батько — від першого шлюбу у нього залишилася 12-річна дочка Еля.

Эллерт с дочкой и Мишина с сыном
Еллерт з донькою і Мішина з сином

З дітьми один одного герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися ще в рамках проекту, а в недавньому спільному інтерв’ю вони розповіли, що регулярно вчотирьох вибираються погуляти, дітлахи встигли подружитися між собою.

До речі, зараз парочка відпочиває в Буковелі, куди вони разом з друзями вирушили, щоб зустріти Новий рік. Це їх перша спільна подорож.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.