Юлія Саніна пішла від чоловіка і дала пораду фанатам: “Не розлучайтеся з коханими “

Нещодавно пара взяла свого маленького сина і полетіла відпочивати в теплі краї, а по поверненню, схоже, виникли проблеми.

Це стало зрозуміло за останнім посту артистки в Інстаграм.

Юлія Саніна опублікувала фото зі зйомок одного зі своїх кліпів, і здивувала публіку, а деяких і приголомшила не надто приємними думками на рахунок своїх відносин з чоловіком Валерієм.

“Якими б ви не були сильними –

Не розлучайтеся з коханими … “, – написала Юлія Саніна.

Як виявилося, все не так погано, це просто слова з однієї з її улюблених пісень.

“Ми ніколи не будемо знати, що діється у кого-то в душі, але ми можемо постаратися, щоб там було тепло “, – пише в коментарях користувач з ніком andrey.matveev.7946281.

“Тільки вчора дізналася про одну вашу пісню ” forever more “, тепер ще одна в списку з ваших улюблених пісень “, – пише користувач з ніком tatiana.timo.wedding.

Юлія Саніна створила крутий проект з Тіною Кароль

Юлия Санина показала татуировку с Тиной Кароль в интересном месте: муж не увидит
Юлія Саніна показала татуювання з Тіною Кароль в цікавому місці: чоловік не побачить

Нагадаємо, У 2019 Тіна Кароль і Юлія Саніна презентували дуетну пісню «Я вільна», присвячену фільму «Віддана». Композиція не тільки не втратила свою популярність, а й набула нових інтерпретації.

Днями фронтвумен The Hardkiss зобразила на зап’ясті своєї руки рядок з пісні «Я не боюся, тепер я вільна» і силуети – свій і Тіни Кароль. Малюнком на тілі артистка похвалилася в своєму Instagram.

Фанати вирішили гадати – що це – звичайна переводки, або справжнісінька татуювання, яка на все життя залишиться на руці у Юлії? Тому тепер за її Інстаграмом стежать ще уважніше – щоб зрозуміти чи правда це.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.