Володимир Остапчук розповів про проблеми з новою дружиною: вже і лаються, і дратують один одного

Популярний телеведучий і один Олександра Скічко Володимир Остапчук тільки в минулому році пішов від однієї дружини до іншої, і вже у нього з'явилися перші проблеми.

Про це він сам чесно зізнався своїй аудиторії в Інстаграм.

“Ніяких секретів у здорових відносинах немає. Ми теж лаємося, миримося, іноді кричимо і говоримо те, що не слід було, але ми з Крістіною називаємо це« притиранням ».

Тому що ми обидва дорослі і відбулися, тому що ми чітко поважаємо життя іншої людини і знаємо, що зможемо сісти (коли вляжуться емоції) і спокійно поговорити. ⠀

І тут головне:

не тримати невдоволення в собі

дотримуватися особисті кордону

говорити, коли погано (і коли добре)

з вдячністю приймати щодня і кожен крок.

Тому що в стосунках щасливі тільки ті, хто щасливий по-окремо “, – написав Володимир Остапчук, даючи поради своїм фоловерів в Інстаграм-мініблоге.

https://www.instagram.com/p/CJ0zmdqBeIw/

Нагадаємо, безсумнівно, найгучнішим зоряним розлученням 2020 року серед українських селебріті стало розірвання шлюбу ведучого Володимира Остапчука та його дружини Олени Войченко.

Пара не соромилася коментувати в найдрібніших деталях причини свого розставання, також Володимир і Олена публічно обливали один одного брудом.

Войченко викрила екс-дружина в тому, що він взяв у неї багато грошей в борг і зник зі своєю новою подружкою в невідомому напрямку. А ось на дитину він абсолютно не дає гроші, і не збирається платити аліменти.

У 2020 році Остапчук встиг не тільки розлучитися, але й одружитися на новій коханій – нотаріуса Христині Гірник.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.