Віктор Павлик планує ще сімох дітей: з’явилися подробиці їх з Катериною романтичного життя

Катерина Павлик (Репяхова) показала в себе в Інстаграм-сторіз свіжий номер популярного в Україні журналу "Отдохни ", де розміщено інтерв'ю її чоловіка.

Там Віктор Павлик поділився тим, який складний для нього був рік, що минає 2020 рік, розповів про страшну втрату сина.

Павло Павлік помер на початку серпня 2020 року через онкологічне захворювання. Віктор Франкович Павлик дуже важко переживав втрату своєї дитини. Останні місяці перед смертю хлопчик провів у хоспісі.

Також Віктор Павлик поділився своїми творчими досягненнями та планами, колабораціями з іншими артистами.

Не зміг упустити Віктор Павлик та аспекти своєї романтичної життя з нової дружиною-концертним директором Катериною

На питання чи хоче він з Катериною Павлик (Репяховой) дітей, артист відповів: “Так, мінімум трьох або чотирьох, або навіть сімох. Як Бог пошле “.

Уривок цього інтерв’ю Катерина Репяхова показала у себе в Інстаграм-акаунті в розділі “Історії “.

Скріншот з Інстаграм Катерини Репяховой
Скріншот з Інстаграм Катерини Репяховой
Скріншот з Інстаграм Катерини Репяховой
Скріншот з Інстаграм Катерини Репяховой

Нагадаємо, Катерина Репяхова неодноразово говорила про те, що мріє про трьох дітей від Віктора Павліка. Дівчина навіть вже вибрала імена майбутнім дітям.

Не так давно користувачі, підписані на Катерину, поцікавилися у неї, як би вона хотіла назвати своїх дітей. Обраниця Павлика поділилася, що мріє про трьох малюків, яких би звали Михайло, Любов і Віктор.

Варто відзначити, що не так давно стало відомо, що дружина Віктора Павлика скасувала їх весілля. Пара хотіла влаштувати свято 18 серпня.

Однак через трагедію з сином Віктора, яка трапилася тижнем раніше, святкування довелося перенести, ймовірно на 2021 рік.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.