Провідна 1 + 1 Соломія Вітвіцька пофарбувалася: фото після грандіозного перевтілення

Нещодавно відома українська телеведуча і обличчя новин на каналі 1 + 1 Соломія повернулася з відпустки в Америці. Вона добре відпочила.

Варто відзначити, що на її шкірі добре ліг американський загар, адже була вона і в тих широтах, де зараз тепло і сонячно.

Там Вітвіцька відпочивала з подругою і регулярно публікувала фотографії то на тлі напису “Голлівуд “, то на тлі інших культових зон.

Повернувшись на батьківщину, Соломія Вітвіцька захотіла дещо в собі змінити, і почала з кольору волосся

У себе в Інстаграм-Історіях вона поділилася подробицями походу до перукаря і навіть виклала фото самого процесу перевтілення.

Однак потім з’ясувалося, що вона не кардинально змінила колір, а всього лише підмалювала коріння волосся, щоб вирівняти тон.

Соломія Вітвіцька вразила перевтіленням: Америка точно якось змінила нашу українську телеведучу

Соломія Вітвіцька вразила перевтіленням - підмалювала волосся
Соломія Вітвіцька вразила перевтіленням – підмалювала волосся

Повернувшись з-за кордону, зірка каналу “1 + 1 ” навіть встигла відвідати святкову Софійську площу в Києві і помилуватися новорічною ялинкою разом з чоловіком. На сторінці в Instagram знаменитість запостив Селфі, де позує на тлі головної прикраси країни.

У коментарях прихильники знаменитості привітали кумира з поверненням і порадували Соломію компліментами.

  • Ви повернулися оновленої і зовсім інший
  • хороша
  • красуня
  • Як же вам йде !! Грандіозна Соля!
  • Ви неймовірна!

З понеділка Соломія Вітвіцька вже повернулася в бурхливі трудові будні, і веде вечірній великий випуск новин на каналі 1 + 1.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.