Максим Галкін в жалобі: помер його близька людина, сім’я Пугачової скорбота

Напередодні стало відомо, що з життя пішов творець "Єралашу " Борис Грачевський, йому було 72 роки.

Уже названа причина трагічної смерті – це була важка форма коронавирусной хвороби, з якої літній Грачевський не зміг впоратися.

Чоловік Алли Борисівни Пугачової Максим Галкін висловився про цю трагічну новину, і назвав смерть Бориса Грачевского загальної втратою.

“Не стало Борі Грачевского, немає слів, що ж за напасть така з цією хворобою. Світлий, життєрадісний, частина дитинства нашого. Найглибші співчуття Каті і всім близьким “, – написав Максим Галкін пізно ввечері 14 січня, через кілька годин після того, як стало відомо про смерть іменитого діяча.

Максим Галкін також опублікував у себе на сторінці фото померлого Грачевского

У коментарях отписалась і Аліка Смєхова.

Відзначимо, що за кілька годин до смерті Бориса Грачевского ввели в стан медикаментозної коми, щоб спробувати його врятувати.

Нагадаємо, що легендарний творець «Єралашу» Борис Грачевський потрапив до лікарні з коронавірусів напередодні Нового року.

Про це він повідомив в своєму мікроблозі в Instagram і перший час публікував фотографії в кисневій масці.

31 грудня з’явилися чутки, що стан кінорежисера погіршився, однак тоді Грачевський спростував ці доводи. На початку січня Бориса Юрійовича все-таки перевели в реанімацію.

Новина про смерть режисера стала справжньою трагедією не тільки для фанатів “Єралашу “, але і для всіх шанувальників вітчизняного кінематографа.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.