Міка Ньютон вперше про свій рак: 12 курсів хімії, третя стадія і складна операція

Українська співачка і актриса Міка Ньютон вперше розповіла про свою боротьбу з раком. Подробицями хвороби зірка поділилася в соціальних мережах.

Оксана Грицай, справжнє ім’я співачки, здобула популярність після виходу кліпу на пісню “Аномалія”. Крім того, її хіти стали саундтреками серіалу “Кадетство”, який свого часу збирав біля екранів мільйони телеглядачів.

Творчі амбіції Міки високі — після участі в “Євробаченні-2011” вона поїхала в Лос-Анджелес, де почала роботу над просуванням себе як виконавиці на заході. Ньютон мріє отримати “Греммі”.

Мика Ньютон на Евровидении
Міка Ньютон на Євробаченні

В особистому житті героїні нашої сьогоднішньої статті теж все склалося добре — у 2018-му вона вийшла заміж за власника американського модельного агентства Кріса Сааведра, а ось зі здоров’ям зірці не пощастило.

Рік тому Оксані діагностували рак яєчника, хоча, як правило, такий діагноз ставлять більш зрілим жінкам. На той момент їй було 33. В інтерв’ю “Світському життю” Грицай розповіла, що ніхто не хотів вірити в те, що відбувається, тому закликала всіх дівчат регулярно перевірятися у лікаря, щоб не допустити подібного.

Мика Ньютон с мужем
Міка Ньютон з чоловіком

Міка активно веде блог в Instagram, де крім публікації красивих фотографій вона вирішила розкрити деталі своєї боротьби з онкологією. Так, на новому знімку співачка лежить на лікарняному ліжку в оточенні крапельниць, при цьому по виразу обличчя Ньютон чітко видно, що здаватися вона не збирається.

“Рік тому після другої операції мені сказали, що у мене рак яєчників третьої стадії. Вони сказали, що мені знадобиться 12 курсів хіміотерапії, і самою несамовитою новиною було те, що я ніколи не зможу бути мамою. Не думаю, що у мене коли-небудь знайдуться слова, щоб описати те, через що ми пройшли… Але сталося диво! Через тиждень аналізи прийшли, і у мене була перша стадія, так що у мене ще буде шанс завагітніти!”, — написала зірка.

Мика Ньютон
Міка Ньютон

Також вона зазначила, що в лікуванні дуже важливий позитивний настрій, і вона щиро вірить в те, що вся виконана нею духовна робота дійсно спрацювала:

“Троє онкологів, які були на операції, не повірили результатам аналізів! Я знаю одне: якщо ви приймете все в своєму житті як урок, а не як покарання, ви будете винагороджені і, будь ласка, ніколи не переставайте мріяти!”.

Більше про інших зірок, яким теж поставили діагноз “рак”, дивіться у відео:

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!