Весілля Віктора Павліка та Катерини Репяхової: вагітна дружина співака вже готується одягнути весільну сукню

Весілля українського співака Віктора Павліка з його молодою дружиною Катериною Репяховою зривалася весь минулий рік, і ось нарешті подружжя обрало нову дату торжества.

Свої відносини пара офіційно зареєструвала ще навесні минулого року, церемонія була тихою і скромною. Пишни банкет для друзів і рідних закохані збиралися влаштувати влітку, проте планам не судилося збутися через карантин в країні.

Тоді Віктор і Катерина перенесли святкування на серпень, але весілля знову не відбулося, на цей раз по куди більш серйозній причині.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова

7 серпня в родині Павліка сталося велике горе — після виснажливої і важкої боротьби з раком помер його 21-річний син Павло, якого народила третя дружина артиста Лора Созаєва. Після втрати у співака залишилося двоє дітей — Олександр і Христина, але скоро він знову відчує радість батьківства.

Павло Павлік з отцем Віктором
Павло Павлік з отцем Віктором

Нещодавно Репяхова повідомила шанувальникам важливу новину — вони з Віктором Франковичем чекають дитину. Пол малюка пара поки не розкриває, зате відомо, що зараз Катя на 19 тижні, а попередня дата пологів призначена на 13 червня — в цей день їй виповниться 27 років.

Вагітність не стала для подружжя несподіванкою, оскільки це був усвідомлений і запланований крок у їхньому сімейному житті.

Катерина Павлик (Репяхова) вагітна
Молода дружина Віктора Павліка вагітна

Варто відзначити, що дівчина досить відкрита в спілкуванні з фанатами і часто відповідає на питання, що цікавлять аудиторію. На цей раз у себе в Instagram-stories Катерина розповіла, що весілля все ж таки відбудеться:

“Планую на листопад 2021. Може 4 листопада, день нашого знайомства. 6 років буде. Головне завдання — схуднути після пологів”.

Скриншот из Instagram Екатерины Репяховой
Скріншот з Instagram Катерини Репяхової

Також Репяхова повідомила, що другий банкет їм довелося скасувати, хоча до того моменту вже практично все було готово, розписувалися ж вони тільки вдвох:

“Мої рідні і друзі так і не побачили мене нареченою. Ось побачать в 2021 і моя основна сукня чекає свого часу”.

Скриншот из Instagram Екатерины Репяховой
Скріншот з Instagram Катерини Репяхової

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!