Лілія Ребрик подарувала доньці новий смартфон і розкрила його ціну: фанати сполошилися – у неї грошей немає?

Телеведуча і зірка каналу "Україна ", телерадіокомпанії "1 + 1 Медіа " та Ірина з серіалу "Великі Вуйки " Лілія Ребрик поділилася сокровенним.

Вона веде свій Інстаграм-блог, де дуже часто показує свою сім’ю, і розповідає про подробиці виховання двох дочок – Поліни і Діани.

Лілія Ребрик – один з найбільш променистих і усміхнених людей в українському шоу-бізнесі, її буквально ніколи не можна побачити засмученою, тому в Інстаграм-мікроблозі пишнотіла білявка завжди демонструє свою шикарну посмішку на всі зуби.

Лілія Ребрик під новий рік подарувала донечці новий смартфон, але не за всі гроші світу

Про секрет того, як же подарувати дитині смартфон, і витратити на нього не дуже багато грошей, Лілія поділилася у себе в блозі.

Лілія Ребрик під новий рік подарувала донечці новий смартфон, але не за всі гроші світу
Лілія Ребрик під новий рік подарувала донечці новий смартфон, але не за всі гроші світу

“Скажи мені, який у тебе смартфон – і я скажу тобі … хто ти. Я вже Діані змогла пояснити, що висока ціна пристрою зовсім не означає, що воно круте, це – популярне оману серед підлітків! Не варто слідувати всім трендам – варто створювати свої!

Наприклад, нехай одним із трендів буде – вивчення функціоналу гаджетів разом з дітьми, а не їх бездумна гонитва за “хочу як у всіх “! Яким смартфоном користується ваша дитина? “, – написала телеведуча.

Також вона розповіла, що недавно купила дочки Діані телефон Нокіа за трохи менше, ніж 4 тисячі гривень.

До слова, дівчинка зараз вчиться в молодшій школі.

А як ви вважаєте, чи дорого це для телефону, який ви купуєте для дитини?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.