З корабля на бал: Юрій Горбунов в свій перший робочий день поїхав на студію

Ще вчора Юрій Горбунов поділився захопленими фото з літака, і повідомив - вони з Катериною Осадчою летять додому з Дубая.

А вже сьогодні він опублікував перше фото робочого процесу – знімок був зроблений на студії звукозапису.

“Говорить і показує Київ “, – коротко описав свій настрій Юрій Горбунов.

Дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча розповіла про політ

Горбунов і Осадча на зимові канікули відправилися в Дубаї
Горбунов і Осадча на зимові канікули відправилися в Дубаї
Катя Осадча без макіяжу
Катя Осадча без макіяжу

Провідна “Світського життя ” на телеканалі 1 + 1 Осадча зазначила, що раніше літак був частиною цього, а тепер кожен політ є справжньою подією.

За час пандемії з’явилися нові правила і засоби безпеки. Катя зізналася, що раніше вона з чоловіком мріяла, куди полетить, вибирала напрямки.

Тепер люди обмежені у виборі, не всі країни відкриті, тому тепер плани не такі масштабні.

Але своїм відпочинком і Катерина, і Юрій залишилися задоволені. Тепер шанувальники подейкують, що після такого буйного і частково романтичного відпустки в сім’єю Горубнових точно буде поповнення.

До слова, практично в перший день перебування за кордоном телеведучий і актор показав, як разом з коханою відвідав найвищий хмарочос у світі

Цей знаменитий хмарочос розташований в місті Дубай – він називається Бурдж Халіфа. Відома парочка забралася дуже високо для фотосесії – побували на оглядовому майданчику на 148 поверсі.

Юрій в пості зазначив, що 40 років тому там була суцільна пустеля, а тепер – мегаполіс, на який варто рівнятися.

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горубнов стали провідними нового, одинадцятого сезону проекту “Голос країни ” на телеканалі 1 + 1.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.