Влад Яма похвалився перед українцями елітної ополонкою на Водохреща: хореографа занесло за океани

Відомий український хореограф Влад Яма на свято Хрещення Господня не забув скупатися в ополонці, правда, зовсім не в крижаній.

Для знаменитостей зима — період відпусток в теплих краях, хоча багато хто вже повертається додому, адже новорічні свята закінчилися. Героя нашої сьогоднішньої статті це не хвилює, оскільки зимові канікули собі і своїй родині він влаштував пізніше за інших.

Сімейство Ями вирушило в сонячний Майямі, а компанію їм склав шоумен Анатолій Анатоліч, його дружина і доньки. До речі, хореограф вже не в перший раз вибирає для відпочинку саме цей курорт.

Скриншоты из Инстаграма Влада Ямы
Скріншоти з Інстаграму Влада Ями

Варто відзначити, що пару місяців назад Влад, Ліліана і Леон милувалися красою єгипетських пустель. Та поїздка проходила між зйомками “Танців з зірками”, де під кінець сезону 2020 року танцюрист отримав травму.

Сталося все під час танцю з парою Юлії Саніною та Дмитра Жука, коли Яма ловив солістку The Hardkiss. Перелому не було, однак через розрив зв’язки йому все ж знадобилася операція.

Влад Яма после получения травмы
Влад Яма після отримання травми

Зараз Влад успішно відновлюється, в чому йому, безсумнівно, допомагає відпустка в теплих краях. Герой статті вже встиг поділитися в соціальних мережах кадрами з літака, пробіжки по узбережжю і прогулянок всією сім’єю по місцевим цікавинкам.

Влад Яма с женой в самолете
Влад Яма з дружиною в літаку

На цей раз Яма вирішив привітати підписників в Instagram з Водохрещам, хоч і з невеликим запізненням. На опублікованих кадрах після привітання він з розгону стрибнув у басейн, після чого зімітував традиційний обряд — потрійне пірнання.

“Щороку на Водохреща я планую пірнути в ополонку, але заносить кудись за океани…”, — підписав танцюрист нове відео.

Користувачі залишили безліч позитивних коментарів, а також помітили, що карантин і локдаун Владу ні по чому, з чим важко сперечатися.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.