Дан Балан втік від Тіни Кароль “на іншу планету”: в сім’ї молдавського мачо і поп-діви назріває скандал

Молдавський співак Дан Балан заінтригував шанувальників, причому не тільки своїх, але і Тіни Кароль, несподіваним фото в соціальних мережах.

В Україні героя статті знають і люблять завдяки його участі у вокальному шоу “Голос країни”, де він займав крісло зіркового наставника в дев’ятому та десятому сезонах. Саме з того моменту, як вважає публіка, між Тіною Кароль і Даном Баланом зав’язалися стосунки.

У це легко повірити, зважаючи на те, як вони вели себе на камеру, демонструючи явну зацікавленість і симпатію один до одного. Якась частина глядачів не вірить в щирість їхнього роману, вважаючи, що все це заздалегідь прописано в сценарії, проте продюсер проекту Володимир Завадюк запевняє, що до почуттів Дана і Тіни непричетний ніхто, крім них самих.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Важливо відзначити, що потенційні кохані уникають коментарів на цю тему і ретельно приховують своє особисте життя. Втім, фанати не перестають вірити, що одного разу артисти офіційно оголосять про відносини і перестануть ховатися.

Дан Балан
Дан Балан

Як тільки в Інстаграмах Тіни Кароль і Дана Балана з’являються нові публікації, користувачі мережі тут же намагаються знайти будь-який натяк на їх кохання. Якщо українська поп-діва регулярно радує підписників свіжими фото і відео, то молдавський мачо робить це нечасто, тому кожен його пост для шанувальників буквально на вагу золота.

На цей раз Дан в Stories показав фрагмент зі зйомок кліпу “на іншій планеті”, чим одразу ж зацікавив публіку.

Скриншот из Инстаграма Дана Балана
Скріншот з Інстаграма Дана Балана

Судячи з усього, мова йде про кліп на пісню “Дышат о любви”, яку він заспівав у дуеті з екс-підопічною з “Голосу країни” Індірою Єдільбаєвою.

Дан Балан и Индира Едильбаева
Дан Балан та Індіра Єдільбаєва

До речі, багато хто вважає їх спільну роботу приводом для ревнощів Тіни, адже таке питання Балану ставив навіть Юрій Горбунов в рамках “Танців з зірками” — чи не приревнувала його Кароль. Співак традиційно уникнув відповіді і запропонував те ж саме запитати у неї самої.

Більше подробиць про таємний роман зіркової пари дивіться у відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.