Міка Ньютон відверто розповіла про те, як у неї виявили рак: “Я думала, що просто поправилася”

Українська співачка Міка Ньютон вперше розповіла про те, як у неї виявили рак і як хвороба вплинула на її життя.

Зараз Оксані Грицай, справжнє ім’я зірки, 34 і практично весь минулий рік вона боролася з онкологією. Їй діагностували рак яєчника, хоча в основному такий діагноз ставлять жінкам більш старшого віку. Ні вона сама, ні її чоловік Кріс Сааведр, ні рідні не хотіли вірити в те, що відбувається, однак сталося те, що сталося.

Мика Ньютон со своим мужем Крисом Сааведром
Міка Ньютон зі своїм чоловіком Крісом Сааведром

З недавніх пір Міка регулярно піднімає тему здоров’я у себе в Instagram, де на цей раз вона поділилася з підписниками першими симптомами захворювання:

“Все почалося з того, що я кожен день як божевільна надувалася і виглядала так, немов була на шостому місяці вагітності. Я думала, що просто поправилася”.

Ньютон вирішила, що вся справа в її харчуванні, тому зайнялася собою, відмовилася від вуглеводів і пішла на гарячу йогу. Від звичайної вона відрізняється тим, що заняття проходять в нагрітому приміщенні.

Мика Ньютон в больнице
Міка Ньютон в лікарні

Як би зірка не намагалася схуднути, у неї не виходило. В результаті одного разу вона звернулася за екстреною допомогою, де їй сказали, що просто потрібно харчуватися “чистіше”. Героїня статті скористалася радою лікаря, однак і це не допомогло.

Дієтами і тренуваннями Оксана продовжувала себе виснажувати до тих пір, поки не дізналася, що у неї рак:

“Потім стрес і операції, неможливість працювати, потім коронавірус… Я відчувала, що в житті досить сильно програла”, — зізналася артистка.

Незважаючи на те що Міка відновилася ще не до кінця, зараз вона почуває себе набагато краще і, навчена гірким досвідом, просить фанатів бути до себе добрішими.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.