Ще одна “татова донька” виходить заміж: Мирослава Карпович приміряла біле плаття

Зірка багатосезонною серіалу "Татусеві дочки " Мирослава Карпович, яка не так давно ледве відмилася від клейма розлучниці, нарешті знайшла своє щастя.

Подейкують, вона виходить заміж, а сама актриса підкріплює ці чутки нічим іншим, як фотографією в білій сукні.

Однак на пишну сукню воно не схоже, скоріше стримане і повсякденне, але дуже згодиться на роль весільного, якщо наречена не хоче шокувати.

Фото в білій сукні зірка “Татусевих дочок” Мирослава Карпович виклала до себе в Інстаграм напередодні

Мирослава Карпович виходить заміж
Мирослава Карпович виходить заміж

Нагадаємо, в 2020 році Мирослава Карпович стала центральною персоною великого медійного скандалу – вона нібито повела з родини одруженого Павла Прилучний.

Тоді, на самому початку карантину її і одруженого Павла помітили в центрі в масках, а незадовго до цього Агата Муценіеце заявила, що її чоловік зраджує їй, і навіть піднімає руку.

Після цього недавно ідеальна пара розлучилася, а проти Мирослави розгорілася справжня травля.

Актриса навіть змушена була закрити профіль в Інстаграм, щоб уникнути цих засуджень і цькування.

Але продовжувала спілкуватися з Павлом і навіть його дітьми.

Спочатку передбачувані закохані відправилися у відпустку на Чорне море. Причому Павло взяв з собою дітей від колишньої дружини – чотирирічну Мію і семирічного Тимофія.

До слова, Агата тоді заявила, що відпускала сина і дочку тільки з їх батьком. Після спільного відпочинку і зовсім стало відомо, що Прилучний і Карпович з’їхалися.

Правда, потім в оточенні артиста розповіли, що пара вирішила спішно переїхати. Нібито Мирославі не подобалося жити в будинку, де раніше жила Агата Муценіеце.

Зараз дівчина вже забула про старі образи і спокійно собі живе, насолоджується життям і новим роком, вже без Павла Прилучний, так як подейкують, що вони розлучилися.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.