Вісім років коми: історія життя і аварії доньки Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського

Дочка режисера Андрія Кончаловського і актриси Юлії Висоцької Маша вже 8 років перебуває в комі.

У 1998 році відомий режисер Андрій Кончаловський в одружився на актрисі Юлії Висоцькій. На момент одруження Андрію був 61 рік, а Юлії всього 25. Вже через рік в 1999 році Висоцька народила первістка – дівчинку Марію. Через те, що життя батьків нерозривно пов’язане з кінематографом і зйомками, Маша з самого раннього дитинства блищала на телеекранах. Вперше глядачі побачили маленьку Марію в передачі “Їмо вдома”, яку багато років вела Юлія Висоцька. Маша іноді з’являлася в кадрі, допомагаючи мамі на кухні, а також була дегустатором приготованих страв.

ма
Маленька Маша Кончаловская в передачі “Їмо вдома”

Першу роль в кіно дівчинка отримала у віці 7 років. Марія Кончаловская зіграла епізодичну роль в серіалі “Угода”. А вже через рік маленька актриса отримала першу серйозну роль у фільмі “Глянець”, режисером якої був її батько Андрій Кончаловський. Головну роль у фільмі зіграла Юлія Висоцька, а Маша зіграла головну героїню в дитинстві.

Маша Кончаловская у фільмі “Глянець”

Дівчинку чекала блискуча кар’єра актриси, слава і успіх, але життя розпорядилося інакше.

Аварія, яка розділила життя сім’ї Кончаловських на до і після

У 2013 році Андрій Кончаловський з Юлією Висоцькою і дітьми Машею і Петром поїхали на відпочинок в Францію. Саме там сталася страшна трагедія. Андрій Кончаловський, будучи за кермом автомобіля, не впорався з керуванням і зіткнувся із зустрічним автомобілем. Найбільше в тій трагедії постраждала дочка подружжя Маша – дівчинці на той момент було 13 років. Вона отримала важку травму голови. Перевозити травмовану дівчинку в кареті швидкої допомоги було небезпечно, тому в лікарню Марселя її доставили на вертольоті зі спеціальним обладнанням на борту. Дівчинку ввели в медикаментозну кому. Вона була підключена до апарату штучного життєзабезпечення у Франції кілька місяців, після чого Машу перевезли в Росію, де за її життя продовжують боротися медики.

Ф
Фото з місця аварії

З дня аварії минуло вже 8 років, але Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька ніяк не коментують і не дають інтерв’ю на тему того, як почуває себе дівчинка, і як проходить її реабілітація.

В одному з інтерв’ю Андрій Кончаловський лише сказав про те, що його головна мета, яку він буде домагатися до кінця свого життя це поставить свою дочку на ноги.

Ці слова дають надію на те, що у Маші Кончаловської є шанси на одужання і дівчинка йде на поправку.

Більше про життя Маші Кончаловською дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.