Колишня подруга Джигурди Людмила Браташ залишила йому квартиру в Парижі в €1 млн і забезпечила його дітей

Скандальний співак і шоумен Микита Джигурда раптом став дуже багатою людиною і має намір незабаром покинути Росію, а оселиться він з сім'єю в самому центрі Парижа.

Про це сам Микита заявив в ефірі ютуб-шоу “Алена, блин!”, відповідаючи на питання Олени Жигалової (повне відео в кінці статті – це варто подивитися).

Джигурда на інтерв'ю Олені Жигалової
Джигурда на інтерв’ю Олені Жигаловій

В інтерв’ю Джигурда, як завжди, блазнював і “ніс пургу”, але видав багато цікавої інформації.

Зокрема, щодо дивної смерті і багатомільйонного спадку Людмили Браташ, з якої Микиту пов’язували тісна дружба, а багато хто вважає – і ще більш тісні контакти.

Джигурда і Браташ в 2015 році на лижному курорті у Франції
Джигурда і Браташ в 2015 році на лижному курорті у Франції

Смерть відомої російської бізневумен Людмили Браташ в 2016 році серйозно сколихнула її близьке оточення – родичі і колеги жінки не тільки не могли зрозуміти, що ж все-таки стало причиною її смерті (багато обставин суперечать версіями нещасного випадку), але і зіткнулися з переділом її величезного спадщини.

Білоруска і мільйонерка Людмила Браташ померла дивною смертю
Білоруска і мільйонерка Людмила Браташ померла дивною смертю

Офіційна версія – вона п’яна впала, вдарилася головою і померла. Неофіційна – її забили порожніми пляшками. Перевірялася навіть версія причетності ймовірних спадкоємців багатомільйонного стану. Але у всіх було алібі. Швидше за все, це були грабіжники, які встигли вкрали всі коштовності жінки з банківських сейфів на суму понад 15 млн євро, при цьому їх ніхто не бачив і на камерах вони не засвітилися. Справу досі не розкрито.

Людмила Браташ була особисто знайома з королівською родиною
Людмила Браташ була особисто знайома з королівською родиною
Смерть Браташ розбурхала навіть світові ринки
Смерть Браташ розбурхала навіть світові ринки

Цікавим є той факт, що більшу частину своїх маєтків і фінансів Людмила залишила своєму хорошому другові  ексцентричному артисту Микиті Джигурда.

Мало того, вона не тільки вписала самого Микиту в заповіт, але і згадала всіх його дітей, які забезпечені до кінця життя.

Новина про дивну смерть Браташ сильно вибила з колії самого артиста – в ЗМІ є багато повідомлень про ймовірний любовний зв’язок пари, а журналісти так і називають Людмилу колишньою коханкою співака.

Людмила Браташ дуже любила сім'ю Джигурди та залишила його дітям чималу спадщину
Людмила Браташ дуже любила сім’ю Джигурди та залишила його дітям чималу спадщину

Джигурда з моменту самих похорону, організованих ним власними силами (родичі не побажали брати участь), відмовлявся давати повноцінний коментар щодо отриманої спадщини – судячи з усього, через юридичні тонкощі – відразу після розкриття заповіту активи до сім’ї артистів не перейшли.

Вступити в спадок не давали скарги на заповіт в суд від тих численних “скривджених” родичів Браташ, що їм нічого не дісталося. Але раз по раз французька судова система тільки відхиляла їх прохання, визнаючи американське заповіт Людмили дійсним. Московські юристи давали теж такі висновки.

Джигурда і Анісімова на суді про спадщину
Джигурда і Анісімова на суді про спадщину

І ось, коли всі претензії до заповіту були закриті, з’ясувалося, що більшу частину майна і грошей доведеться передати владі Франції – близько 70% від загального вмісту документа. А активи, залишені Людмилою Джигурда, включають квартиру з видом на Єлисейські поля вартістю в мільйон євро, три московські квартири, а також по великій сумі (в розмірі 800 тисяч євро) кожному із спадкоємців Микити.

Джигурда з сім'єю
Джигурда з сім’єю

Зараз вони намагаються домогтися нарешті повноцінного вступу в спадщину, адже артист планує переїхати на нову житлоплощу разом зі своєю дружиною Мариною Анісіна, 11-річним сином, якого звуть Мік-Анжель-Кріст, і 10-річною донькою Євою-Владою.

Боротьба за банківськими рахунками і московські квартири поки в судах.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.