Настя Каменських, що втратила батька, присвятила йому зворушливу баладу, в якій знялася з мамою (відео)

Українська співачка Настя Каменських (NK) презентувала нову пісню і кліп під назвою "Почуття". Прем'єру вона присвятила своєму батькові, який пішов з життя 25 січня.

Розбита горем співачка зізналася, що коли дізналася трагічну новину про смерть улюбленого тата Олексія Йосиповича, спочатку вирішила прем’єру відкласти. І дуже шкодувала, що батько не побачив кліп до пісні “Почуття”, виконаної українською мовою, адже в ньому знялася і мама Насті Лідія Петрівна. Артистка зізналася, що тато дуже чекав цей кліп – через маму, красивий текст і музику, які створили Настя і Потап.

Кадр з кліпу "Почуття" - Настя Каменських з мамою
Кадр з кліпу “Почуття” – Настя Каменських з мамою

Але потім співачка зрозуміла, що саме ця композиція буде останнім подарунком для близької людини, адже в ній йдеться про найпрекрасніше почуття – кохання. У своєму Інстаграмі вона написала так:

 "" ""

Спочатку прем’єра планувалася на День всіх закоханих – 14 лютого. Однак Настя вирішила присвятити цю пісню своєму батькові і перенесла прем’єру на 29 січня.

У коментарях до кліпу фанати знаменитості написали, що пісня просто фантастична і відзначили, що при прослуховуванні – навертаються сльози.

 ""

Також шанувальники подякували співачці, що вона заспівала українською мовою. А деякі відзначили, що ця композиція як ніяка інша підходить для першого танцю молодят на весіллі.

Батько Насті Олексій Йосипович Жмур в молодості був капітаном збірної “Динамо” з волейболу, а коли закінчив спортивну кар’єру, працював концертним директором хору ім. Верьовки, там мама Насті була співачкою. Саме батьки допомогли Насті зв’язати своє життя з творчістю. Дівчинка була пізньою і єдиною дитиною, її вихованню та освіті вони приділяли багато уваги. Співачка знає 5 іноземних мов, закінчила музичну і балетну школи, має дві вищі освіти.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.