Занадто низький рейтинг: колишнього чоловіка Жанни Фріске Дмитра Шепелєва хочуть прибрати з ТБ

Після смерті коханої дружини Жанни Фріске в життя її чоловіка Дмитра Шепелєва настав великий криза, з якого не вийти до сих пір.

Мало того, що на нього звалилися судові тяжби з батьками померлої онкохворий Жанни, так ще й на утриманні залишився маленький син Платон. Розбитий Дмитро Шепелєв ледве зміг, як кажуть, “зібрати себе докупи “.

Минуло вже майже шість років після смерті Жанни Фріске, і, здавалося б, життя повинна налагоджуватися

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Дмитро зустрів нову жінку, з якою зараз проводить дуже багато часу, і після затяжних “канікул ” навіть повернувся на телебачення. Однак ненадовго. Через півроку не дуже рейтингових програм шоу Дмитра Шепелєва хочуть закрити – нібито, він не підходить публіці, на нього багато негативної реакції, а його програми практично не дивляться.

Так вийшло, що хороші і добрі передачі про ідеальну любов і гарненьких діток давно ніхто не дивиться. Такі програми не приносять рейтингів, а значить, апріорі є збитковими. Людям, як і багато років тому, потрібно видовищ. А значить, шоу має тривати. Шоу – а саме, скандали, сварки, розлучення і бійки. Дмитро Шепелєв відчув це на своїй шкурі, і не в перший раз.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске

Про це пишуть російські ЗМІ, посилаючись на прес-службу телеканалу ТНС, у якій з Дмитром Шепелєвим до цього був укладений контракт.

Йдеться про програму “Ти як і я “, яку запустили на ТНТ в 2020 році

Шепелев і пішов з ТНТ саме тому, що його програму не продовжили на другий сезон. Тепер він знову в активному пошуку проектів і роботи.

Тим часом про його особисте життя нічого не відомо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.