Тіна Кароль нагадала Дану Балану, чим вона краще за всіх: сукня розійшлася в потрібний час в потрібному місці

Відома українська співачка і ймовірна обраниця Дана Балана Тіна Кароль в черговий раз розбурхала публіку своїм розкішним сценічним образом.

Поп-діва вже давно заробила собі статус ікони стилю, кожен її вихід у світ викликає справжній фурор в мережі, а її хвиляста укладка, яскраві губи і легкий рум’янець улюблені і впізнавані всією багатомільйонною армією шанувальників.

Кілька місяців тому вся Україна із захопленням стежила за появами героїні статті в “Танцях з зірками”. Більш того, від неймовірних нарядів Тіни Кароль навіть Дан Балан не залишився байдужим, про що він сам розповів в інтерв’ю “Світському життю”. Нарешті після зимових канікул знаменитість знову блищить в ефірі, тепер в “Голосі країни”.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Співачка регулярно публікує в соціальних мережах закадрові фото і відео, які тут же потрапляють на безліч її фанатських сторінок. На цей раз Тіна показала кадри з примірки чергової вечірньої сукні з відкритим верхом, тонкими бретельками і високими розрізами на спідниці.

Перед камерою зірка кокетливо похвалилася стрункими ногами і розкішними туфлями від бренду Kachorovska, спільно з яким створила власну колекцію взуття. Ніжний макіяж з акцентом на очі і пишна зачіска ідеально доповнили її жіночний образ.

Варто відзначити, що на початку відео в кадр потрапив чоловічий силует. Звичайно, коментатори не залишили це без уваги, не забувши також обсипати виконавицю компліментами:

  • “А поруч Даник стоїть в кімнаті коханої дружини!”;
  • “Принцеса”;
  • “Красуня”;
  • “Звичайно, Дан стоїть. Збираються на Голос”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

До речі, якщо між Тіною Кароль і Даном Баланом дійсно кохання, то початок їх таємним відносинам поклав саме “Голос країни”. Більше подробиць про це дивіться у відео:

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".