Як сьогодні виглядає і живе єдина дочка Юлії Началової, яка залишилася без спадщини

У померлої майже два роки тому Юлії Началової залишилася дочка Віра, яка з віком все більше нагадує зіркову маму.

31 січня 2021-го артистці могло б виповнитися 40, але цьому не судилося збутися. Юлія раптово померла в березні 2019-го від зараження крові і серцевої недостатності, викликаних ускладненнями після операції на нозі через гангрену.

У Началової була квартира в елітному житловому комплексі Москви, яка повинна була відійти у спадок доньці. Однак ще за життя за 20 мільйонів рублів (7,3 млн гривень) зірка переписала частку в апартаментах на тодішнього обранця — хокеїста Олександра Фролова.

Юлія Началова і Олександр Фролов
Юлія Началова і Олександр Фролов

Розлучившись з ним, Юлія заявила, що погодилася на це, будучи не в собі, а гроші спортсмен їй так і не виплатив. Рідні співачки сподівалися, що вони зможуть мирно про все домовитися, проте за підсумком Фролов потребував через суд продати квартиру — вона вже виставлена на продаж.

Юлія Началова з колишнім чоловіком Євгеном Алдоніним і донькою
Юлія Началова з колишнім чоловіком Євгеном Алдоніним і донькою

Варто відзначити, що житло покійній зірці залишив колишній чоловік Євген Алдонін, в 2006-му у них народилася дочка Віра. Після смерті мами дівчинка живе з бабусею і дідусем, але також вона багато часу проводить з татом і його сім’єю.

Віра Алдонина з бабусею і дідусем - батьками Юлії Началова
Віра Алдонина з бабусею і дідусем — батьками Юлії Началової

Зараз Вірі 14, вона вчиться у 8 класі і розвиває співочий талант — батько Юлії, Віктор Началов, займається з онучкою вокалом. Чим старше вона стає, тим більше нагадує знамениту матір. До речі, про неї юна героїня статті не забуває і досі привозить на могилку до мами подарунки з поїздок.

Дочка Юлії Началова Віра Алдонина
Дочка Юлії Началової Віра Алдоніна зараз
Юлія Началова з донькою Вірою
Юлія Началова з донькою Вірою

Більше подробиць про непросте життя Юлії Началової в наступному відео:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.