Як виглядала і ким була мама Алли Пугачової, яка виховала головну зірку російської естради

Ні для кого не секрет, що королева російської естради Алла Пугачова встигла тричі реалізуватися як мати, а якою ж була за життя її мама?

Зінаїда Архипівна, так звали матір Примадонни, за освітою була педагогом, хоча це не завадило їй брати безпосередню участь у війні. Молода і мужня жінка спочатку була бійцем протиповітряної оборони, а потім їздила в складі фронтової концертної бригади. З майбутнім батьком своєї майбутньої дочки, Борисом Михайловичем, Зінаїду звів саме фронт.

Мама Аллы Пугачевой Зинаида Архиповна
Мама Алли Пугачової Зінаїда Архипівна

Після війни мама Пугачової влаштувалася в заводський відділ кадрів, а батько почав кар’єру на взуттєвій фабриці, де швидко доріс до посади директора зі збуту.

У їхній родині народилося троє дітей — старший син Геннадій, який помер ще в дитинстві від дифтерії, Алла і молодший син Євген. До речі, співачку так назвали на честь актриси Алли Тарасової.

Маленькая Алла Пугачева с младшим братом и мамой
Маленька Алла Пугачова з молодшим братом і мамою

В якомусь сенсі саме завдяки матері зірка пов’язала своє життя з музикою — жінка мріяла зробити з дочки велику піаністку і віддала її в музичну школу.

Крім цього, Зінаїда Архипівна дуже допомогла Примадонні з вихованням дочки Христини Орбакайте, яка з’явилася на світ у 1971-му, коли артистці було 22. Поки Алла Борисівна гастролювала по країні, даючи десятки концертів в різних містах, про Христину дбала бабуся.

Алла Пугачева и Кристина Орбакайте
Алла Пугачова і Христина Орбакайте

До знайомства з нинішнім коханням Пугачової, гумористом Максимом Галкіним, як і з молодшими онуками Лізою та Гаррі жінка не дожила. Вона померла від шостого інфаркту на 65-му році життя в далекому 1986-му.

Якщо хочете дізнатися більше подробиць про сімейство Примадонни, дивіться наступне відео з YouTube-каналу “Одна Минута”:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.