Онкохвора Міка Ньютон зізналася, скільки витратила на лікування раку в США

Нещодавно стало відомо, що 34-річна українська співачка Міка Ньютон перемогла онкологію, у неї був рак яєчників.

Діагностували його Міці в 33 роки, коли дівчина була в Америці. Цікаво, що вона завжди була бадьорою і не помічала ніяких проблем зі здоров’ям.

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Єдине відхилення, яке насторожило артистку – це живіт, який почав здуватися. Вона придивилася до своєї дієти, стала їсти менше цукру і рахувати калорії, однак проблема не йшла.

Коли Міка Ньютон звернулася в Америці до лікаря, їй також порадили більше стежити за своїм раціоном

Однак коли дівчина приїхала в Україну, вона здавала аналізи в декількох різних лабораторіях. Примітно, що саме лікар з України остаточно поставила діагноз онкологія.

В Америці, посилаючись на довідки з України, діагноз підтвердили і почали лікування.

Міка Ньютон визнається, що оплачувала частина лікування сама, а більшу частину покрила страховка. Якби страховки не було, лікування було б більш дорогим.

Міка Ньютон про боротьбу з раком
Міка Ньютон про боротьбу з раком

“Коли у мене діагностували рак, я зрозуміла, що не знаю, чого очікувати, скільки операцій попереду. Моя страховка коштувала 770 доларів на місяць “, – зізнається знаменитість.

Однак вона розповідає, що її перша операція все ж була зроблена в Україні, і була зроблена дуже якісно хорошими лікарями.

“Моя перша операція була дуже якісно зроблена. У нас є чудові фахівці, тільки їм не вистачає фінансування, обладнання. На все це потрібні великі кошти, а наші лікарі просто виживають “, – ділиться українська співачка Міка Ньютон, яка живе в Америці і розвиває себе там в якості актриси, прийшовши в студію програми “Сніданок з 1 + 1 “.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!