Як Потап зробив пропозицію Насті Каменських: в Мережі з’явилося ексклюзивне відео

Цього року зіркове подружжя Потап і Настя Каменських відзначать другу річницю весілля. Але відео, де Олексій робить пропозицію Насті з'явилося в Мережі тільки зараз.

Весілля Потапа і Насті Каменських стало справжньою несподіванкою для публіки, адже пара до останнього приховувала, що між ними є романтичні стосунки. Коли між колишніми колегами по сцені зародилися почуття не відомо, але, ймовірно, саме Настя стала причиною розлучення Потапа з першою дружиною Іриною Горовию в 2014 році.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Нещодавно в Мережі з’явилося ексклюзивне відео, де Потап робить пропозицію Насті Каменських. Як виявилося на той момент майбутнє подружжя вже будували спільний будинок і саме там все сталося. На відео видно, як Олексій Потапенко з величезним букетом білих хризантем виймає з шкатулки кільце і пропонує стати його дружиною здивованій Насті Каменських.

“Настенька, в цей прекрасний день я хочу зробити таку х * ень. Я хочу бути назавжди з тобою. Ти будеш моєю дружиною? “, – запитав Потап у Насті.

Видно, що Настя Каменських цього не очікувала і була по-справжньому здивована. Звичайно, артистка прийняла пропозицію майбутнього чоловіка.

Цікаво, що в одному з інтерв’ю, яке Потап давав раніше, він розповідав про цей день. Артист зізнався, що він сказав Насті, що нібито робітники на будівництві знайшли шкатулку. Насправді, це сам Олексій купив старовинну металеву скриньку і поклав в неї кільце.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.