Дивні і незвичайні імена, які українські зірки дають своїм дітям: Олівія, Тільда, Роберт та інші

Багато українських знаменитостей вирішили дати своїм дітям екзотичні імена. Хто із зірок дав дивні імена своїм дітям, читай далі в матеріалі.

Дати своїй дитині незвичайне ім’я – нормальне бажання батьків. Кожен хоче, щоб його дитина виділялася, тому вигадують самі незвичайні імена. Цікаво, що багато українських знаменитостей дають своїм дітям іноземні імена. Можливо, це для того, щоб в майбутньому, коли діти відправляться вчиться за кордон, вони відчували себе комфортно.

В’ячеслав Узелков

Боксер В’ячеслав Узєлков прожив в шлюбі з Мариною Боржемской-Узєлкова 19 років. У шлюбі у них народилося двоє дітей – дівчинка Олівія і хлопчик Роберт.

В'ячеслав Узелков з донькою Олівією і сином Робертом
В’ячеслав Узелков з донькою Олівією і сином Робертом

Володимир Остапчук

Відомий телеведучий Володимир Остапчук 13 років прожив у шлюбі з Оленою Войченко. Їхню спільну доньку звати Емілія, а сина – Еван.

Володимир Остапчук з донькою Емілією і сином Еваном
Володимир Остапчук з донькою Емілією і сином Еваном

Світлана Лобода

Світлана Лобода вже двічі мама. Якщо першу дочку вона назвала звичайним ім’ям Євангеліна, то другої дочки вона дала дуже оригінальне ім’я – Тільда. Публіка вважає, що Лобода дала таке ім’я дівчинці в честь її батька рокера Тилля Ліндеманна, з яким артистці приписують роман.

Лобода з дочками Євою і Тільда
Лобода з дочками Євою і Тільда

Джамала

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала є матір’ю двох хлопчиків. Для своїх дітей артистка вибрала традиційні татарські імена Емір-Рахман і Селім-Ремзі.

Джамала з чоловіком і дітьми
Джамала з чоловіком і дітьми

Слава Камінська

Солістка групи “НеАнгели” Слава Камінська назвала сина Леонард. Батьки ласкаво називають сина Лео. А ось дочка співачка назвала Лаурою.

Слава Камінська з дітьми
Слава Камінська з дітьми

Камалія

Співачка Камалія дуже креативно підійшла до вибору імен для своїх дочок-близнючок. Разом з чоловіком Мохаммадом Захуром вони вибрали для своїх дівчаток імена Арабелла і Мірабелла. Артистка пояснила, що Мірабелла в перекладі з латинської означає “чудова “, а Арабелла – “вимолив у Бога “.

Камалія з дочками

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.