Щоб забезпечити Віктора Павлика, вагітна Репяхова збирається працювати в декреті

Вже пройшов місяць з того часу, як четверта дружина Віктора Павлика оголосила про те, що чекає первістка. Весь цей час до пари прикута особлива увага.

Поки Віктор Павлик ходить на інтерв’ю, фанати пильно стежать за його особистим життям, і за його дружиною. Сімейна пара по черзі ходить на топові програми телеканалів і розповідає про свої плани на найближчий час, зокрема про те, як за часів карантину і важкої ситуації з роботою зважилися завести дитину.

Дитина Віктора Павлика та Каті Реп’яховому був бажаним, але раптовим

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності
Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності

Катя розповідала, що дитину вони з Віктором Франковичу планували, проте не думали, що це станеться ось так – перші кілька спроб були не дуже вдалими, а потім, коли ніхто не очікував, Реп’яхова побачила у себе на тесті загадкові дві смужки.

Катерина Реп’яхова заявила, що в декрет йти не збирається

Напередодні в одному з інтерв’ю Катерина поділилася, що зараз у них дуже мало грошей, вони “в жорсткому мінусі ” через скасування карантину, і щомісяця втрачають близько 150 тисяч гривень, через що довелося відкласти покупку житла і продати машину Катерини .

Віктор Павлик живе на гроші дружини, так як своїх доходів майже немає

Щоб зберегти матеріальне становище сім’ї на плаву, Катерина планує в міру своїх сил зовсім не йти в декрет. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, ніж породила бурю обговорень і засуджень на свою адресу.

“З 1 квітня я піду в декрет і як підприємець навіть буду отримувати якісь гроші.

Але це на паперах так. Насправді, я не планую себе обмежувати в улюбленому занятті – в концертній діяльності. Скільки зможу, буду їздити. Я свято вірю, що навесні у нас вже буде тур по невеликих містах “, – написала вагітна дружина Віктора Павлика в своєму Інстаграм-акаунті.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.