Сергію Бабкіну, який страждає на тяжку хворобу очей, зробили операцію: подробиці

Сьогодні, 5 лютого, українському музиканту Сергію Бабкіну зробили операцію в Австрії.

Нещодавно стало відомо, що український артист Сергій Бабкін втратив майже 70% зору і йому потрібна термінова операція. Оскільки в Україні немає необхідних препаратів, проходити лікування артист буде в Австрії. 1 лютого 2021 року Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною полетіли до Відня, щоб зробити необхідні дослідження і аналізи. А вже сьогодні, 5 лютого, операція була проведена. Про це повідомила дружина музиканта в своєму Інстаграм. Так, Сніжана в своїх Інстаграм-сторіз опублікувала листування зі своїм чоловіком, який повідомив їй про завершення операції. На зображенні видно, що Сергій записав дружині відеоповідомлення. Артист був в дуже темних окулярах.

Сніжана Бабкіна показала переписку з чоловіком
Сніжана Бабкіна показала переписку з чоловіком

Нагадаємо, за день до операції Сніжана Бабкіна поділилася не надто втішними новинами. Спочатку планувалася одна операція, проте, коли Сергій приїхав до Австрії і пройшов там повний огляд, виявилося, що однієї операції мало.

Зараз Сергію зробили операцію на одному оці. Через 2-3 тижні йому доведеться повернутися до Відня, де лікарі подивляться, як організм реагує на операцію, а тоді вже прооперують і друге око.

Що відомо про рідкісне захворюванні Сергія Бабкіна

На початку 2021 Сергію Бабкіну поставили серйозний діагноз, який зустрічається вкрай рідко. Діагноз звучить так – запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. В результаті цього співак уже втратив 70% центрального зору. Дружина музиканта Сніжана Бабкіна повідомила, що ускладнення на очі дав вірус в нирках, який довго не давав про себе знати.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.