(Фото) Яке щастя перший раз стати батьком “Холостяк ” Макс Михайлюк скоро відчує це

"З кожним днем все ближче зустріч ще з однією любов'ю мого життя ", - написав майбутній батько.

Буквально надійшла інформація про те, що Микита Добринін і Даша Квіткова очікують народження малюка. І недавно ще приємна новина: головний герой шоу “Холостяк” розповів, що скоро він стане татом.

Цю радісну новину Макс Михайлюк виклав в Інстаграм. Там же ним були опубліковані фотографії. На фото він цілує животик вагітної своєї улюбленої Даші Хлистун, якій зараз 25 років.

“З кожним днем все ближче зустріч ще з однією любов’ю мого життя”, – написав майбутній батько.

 ""Річ у тому, що коли закінчилося шоу “Холостяк-10” Максом і Даші ховалися свої відносини. Однак незабаром коли вони стали з’являтися вдвох на публіці, то всі стали здогадуватися про їхні стосунки.

Потрібно було тільки бачити як вони дивилися один на одного і як спілкувалися між собою, щоб у всіх відразу відпали сумніви в їх близьких відносинах. А вже у 2020 році Макс Михайлюк і Даша Хлистун зізналися, що вони поєднали своє долі та проживають разом.

Хоча 24 листопада Даша ще заявляла, що не думає виходити заміж за Макса.
Зараз можна на фото бачити з якою любов’ю Макс дивиться на Дашу і її кругленький животик.

Народження дитини це завжди радість для мами та батька, а тим більше коли так чекаєш майбутнього малюка.

Ось що робить любов. Очікування дитини ще більше об’єднало пару і це видно з того як вони дивляться один на одного. Очікування народження дитини надає інший відтінок їхнім стосункам.
Побажаємо щастя їм та їхнім майбутній дитині!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.