Оксана Марченко зняла власний авторський фільм про релігію: де можна подивитися?

Іноді навіть прочитана потрібна книга або переглянутий фільм допоможе встати на шлях істинний.

Оксана Марченко анонсує новий проєкт “Прочанка “.

Він знятий як жанр авторського кіно. Як розповіла Оксана Марченко на це паломництво було благословення Блаженніший Онуфрій.

Цей фільм повинен був вийти на телевізійному каналі «ZIK», однак канал перестав віщати. Незабаром Оксана Марченко повідомить майданчик де можна буде подивитися цей фільм.

Він про головне – про любов до ближнього, любові Бога до всіх нас і про те, що до Нього ніколи не пізно прийти та поставити свої запитання, і головне – отримати відповіді. Якщо ви з вірою і душевно звертаєтеся до Господа і просите його про прощення або який-небудь прохання, то вона ніколи не залишиться без відповіді.

Потрібно тільки вірити та просити від щирого серця.
Багато людей потрапляють в скрутне становище і з усяким може трапитися біда і бути якась проблема. Не потрібно впадати у відчай і впадати в крайність.
Є багато свідчень того, що люди, які зневірилися у своєму житті та перестали боротися з проблемами можуть впасти в депресію і в розпач.

 "" Вибратися з такого становища потім буває дуже складно. Можуть допомогти друзі, близькі родичі або звернення до Бога.
Незалежно від рівня проблеми вихід завжди є. Тільки його необхідно хотіти знайти.

Іноді навіть прочитана потрібна книга або переглянутий фільм допоможе встати на шлях істинний.
Оксана Марченко у своїй презентації фільму “Прочанка” говорить, що цей фільм повинен допомогти у зверненні до Бога.
Можливо деякі люди подивившись цей фільм знайдуть для себе слова з якими вони хотіли б звернутися до Господа і попросити про розв’язання наболілих проблем

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.