(Відео) Тіна Кароль сміялася в храмі і випадково підпалила фату: фатальні прикмети на весіллі з Євгеном Огіром

Дванадцять років тому, 15 червня 2008 року, українська співачка Тіна Кароль стала дружиною, вийшовши заміж за свого продюсера Євгенія Огіра.

У 2008 році Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгенія Огіра. Вони були молодими, закоханими і безтурботними. Пара таємно розписалася в Києві і полетіла святкувати створення сім’ї на Мальдіви.

Весілля Тіни Кароль на Мальдівах
Весілля Тіни Кароль на Мальдівах

Після повернення до Києва з райського острова подружжя обвінчалося в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Тіна зізнається, що вінчання було для неї дуже важливою подією, адже вона віруюча людина.

Через багато років після їхнього весілля в Мережі з’явилося відео з таїнства вінчання. У храмі з Тіною сталося те, що вона зараз вважає знаком згори. Тіна нахилилася над свічок і у неї загорілася фата. Тоді наречена не надала увагу цьому. Більш того, її ця ситуація дуже насмішила. Тіна просто не могла стримати сміху і навіть перервала служіння.

У відео потрапили кадри і з ресторану і фотосесії молодят на Софіївській площі в Києві. Машину з подружжям по дорозі до місця банкету обсипали пелюстками троянд діти в костюмах янголят.

Через 4 роки після весілля в 2012 році в Євгена Огіра виявили важке онкологічне захворювання – рак шлунка. Через рік чоловіка Тіни Кароль не стало.

Минуло вже більше 7 років, а Тіна досі не може забути чоловіка і завжди зі сльозами на очах його згадує. В одному з інтерв’ю раніше Кароль розповіла, що чоловік їй дав установку бути щасливою, усміхненою, талановитою і сильною. І вона завжди буде слідувати цим правилам.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.