Слава Камінська в прозорій спідниці де в чому зізналася і розбурхала соцмережі: таємне стало явним

"Коли мені сумно .... Я дивлюся наші старі мультики ", - зізналася Слава Камінська. Вона написала, що коли люди обманюють інших, то спершу вони обманюють себе.

Слава Камінська недавно відпочивала на Мальдівах. Разом з нею там були діти, няня і друзі. Вона там фотографувалася з ними на тлі райських місць. Фотографії вийшли барвисті, і вона вирішила поділитися з ними в соціальних мережах.

Там же вона виклала свої міркування і визнання. Після чого шанувальники Слави Камінської були заінтриговані. Так вона виклала в соцмережі 2 ефектні фотографії. На одній Слава представлена в рожевому купальнику і в прозорій ажурній білосніжній спідниці. Артистка позує на пляжі. Навколо білосніжний пісок, океан і бунгало.

 "" “Коли мені сумно …. Я дивлюся наші старі мультики “, – зізналася Слава Камінська.
Також Слава раніше виклала в соцмережі ще одне ностальгічне фото з Мальдів. На ньому вона в строкатому легкому комбінезоні та капелюшку.

І найцікавіше, що Слава без макіяжу.

 "" Вона написала, що коли люди обманюють інших людей, то спершу вони обманюють себе. Вони як би живуть в різних реальностях. Спершу ви брешете і все прикрашати та потім живете в цій реальності. Тому люди якось роблять собі картинку в голові та потім живуть дотримуючись цієї уявному зображенні.

Підсумок наступний – вони починають жити в ілюзорному світі. Однак все забувають головне: все таємне рано чи пізно стає явним.

До такого висновку прийшла Слава Камінська. Цей висновок викладене в соціальних мережах спантеличило її шанувальників.

Тепер вони з жаром висловлюються, що б це значило?

Чому Слава Каменська прийшла до такого висновку?

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.