Як насправді звуть Надію Мейхер, Вінницьку, Камінську, Огневич, Камалію під псевдонімом?

Слава Камінська - це не слава, а Ольга Кузнєцова. Згідно з переказами вважається, що якщо назвати ім'ям людини родича, то можна перейняти його долю.

У шоу-бізнесі як правило всі артисти та співачки виступають під псевдонімами. Це залежить від багатьох обставин. Деякі співачки беруть собі псевдонім за рекомендацією свого продюсера.

Так сталося і Надією Мейхер. Костянтин Меладзе порадив Наді вибрати псевдонім, бо її прізвище на слух дуже відверта і ріже слух. Тому було вирішено взяти останні три букви з назви їх групи: “гра” і Надя стала Грановська.

 "" Альона Вінницька так само не Алена, а Ольга, і псевдонім був узятий також з назви групи: “віа”. Сама співачка, говорить, що її ім’я Ольга – трохи тисне на слух. Коли ти Ольга, то у всіх на слуху – княгиня Ольга. А коли ти Алена, ти просто Алена – творча людина. Її назвала Ольгою мама, всупереч запереченню батька. Та ще назвали на честь тещі. А тато її часто вдома називав її Алена.
І коли перед співачкою стало питання якою їй взяти псевдонім, то звичайно у неї не було проблем з вибором і вона взяла ім’я Алена.

 "" Слава Камінська – це не слава, а Ольга Кузнєцова. Згідно з переказами вважається, що якщо назвати ім’ям людини родича, то можна перейняти його долю. Тому коли Ольга була Ольгою то вона кожен день мала неприємності, як і її бабуся, яку також звали Ольгою. Коли вона змінила ім’я, то тоді в її житті все стало набагато краще.

Злата Огневич, також не Злата, а Інна Бордюг. Коли вона змінювала собі ім’я і шукала псевдонім, то звернулася до свого родоводу.
Її родичі жили на Балканах, тому вона вибрала собі поширене там ім’я і прізвище – Злата Огневич.

Камалія свій псевдонім знайшла в енциклопедії, а була Наталею Шмаренкової. Кама – Богиня кохання, Камалія – біла квітка. І тому вона вибрала для себе псевдонім – Камалія.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.