Широкоплеча Анастасія Волочкова знову повернулася в балет, але трохи поправилася

Широко відома в усьому світі російська прима-балерина Анастасія Волочкова йшла до своєї слави під пильною увагою журналістів, наполегливих папараці, публіки.

Однак в певний момент, досягнувши висот, кар’єра Волочкової в балеті почала згасати. Вона неабияк поправилася, риси стали більш грубими, а статура – чоловічим.

Тепер Волочкова вирішила повернутися в своє балетне творчість

Про це вона повідомила у себе в Інстаграм-акаунті, опублікувавши афішу нового виступу.

“У середу наш благодійний Вистава в Зеленограді. За традицією ми всіх глядачів запрошуємо безкоштовно. Вхід за запрошеннями. У виставі бере участь танцювальний колектив ” Vortex “, – написала Настя.

Початок кар’єри. Маріїнський театр

Кар’єра Анастасії почалася ще на другому курсі, коли вона блискуче виконала провідні партії в спектаклях “Жизель”, “Жар-птиця”, “Спляча красуня” на сцені Маріїнського театру.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

За рік до блискучого закінчення балетної Академії, Волочкову приймають в трупу Маріїнського театру, де вона прослужила солісткою чотири роки.

Незважаючи на відчайдушну конкуренцію молодих зірок, які підтримуються театром, публікою і пресою, вона станцювала 14 провідних партій. Заздрість і інтриги, що переслідують успішну балерину, привели до того, що її витіснили з усіх вистав і в кінцевому підсумку приму-балерину залишили без роботи. Зі спогадів Волочкової:

“Мені все в моєму житті треба вистраждати. І я ні про що не шкодую “

Великий театр в Москві

Анастасія Волочкова змінила пуанти на ласти: вивалила своє господарство на пляжі
Анастасія Волочкова

Переїхавши до Москви, Волочкова отримує запрошення від художнього керівника Великого театру Володимира Васильєва на головну партію в “Лебедине Озеро” в його авторській постановці.

Пітерська балерина сильно потіснила в репертуарі московських і знову почалися інтриги і цькування.

Після гастролей Великого театру в Великобританії, Волочкова отримує ангажемент в Лондоні в Англійському національному балеті.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

В цей же час вона стала розвивати сольну кар’єру. У 2000 році російська прима отримує престижну нагороду “Золотий лев” як найкраща європейська балерина.

Повернувшись до Москви, Анастасія продовжує контракт на наступний сезон і збирає повні зали. У 2002 році їй присвоюється звання “Заслужена Артистка Російської Федерації”.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Епатажна балерина стає частим гостем на різних ток-шоу, бере участь у всіляких презентаціях, постійно з’являється в глянцевих журналах, служить рекламним обличчям декількох компаній.

Тим часом у неї триває затяжний конфлікт з керівництвом театру, який призводить до того, що балерина залишається без партнера. Інтриги вилилися в гучний судовий розгляд, вигравши яке, балерина в театр більше не повернулася.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

“Що б про мене не говорили, я увійшла в історію як відома російська балерина” ця фраза Анастасії Волочкової звучить як фінальний акорд в її театральному житті.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.