Михайло Поплавський більше не цікавиться студентками: під прицілом довгонога Леся Никитюк

Ні для кого не секрет, що співаючий ректор Михайло Поплавський любить запалювати з молоденькими студентками, і не обділяє їх увагою. Але тепер він взяв "калібр вище ".

У мережі з’явилося його фото з відомої телеведучої Лесею Нікітюк, яка раніше засвітилася в шоу “Орел і решка “, а зараз є першою телеведучої Нового каналу.

Як виявилося, Михайло Поплавський та Леся Никитюк проводять в Інстаграм спільний конкурс і розігрують новенький айфон.

Варто відзначити, що відомий український співак і найпопулярніший ректор України Михайло Поплавський активний користувач соціальних мереж. Він робить контент не тільки для Instagram, але і для популярної серед молоді платформи Tik Tok.

Він майже щодня знімає відео для Тік-Тока і придумує нові постановки, щоб бути на одній хвилі зі своїми студентами і фоловерів.

Серед студентів “поплавка ” (Київського національного університету культури і мистецтв ім. М. М. Поплавського) навіть є конкурс – всі бажаючі можуть запропонувати креативну тему для ролика в Тік-Ток, і автори тих, які пройдуть і будуть зняті отримають тисячу гривень.

Леся Никитюк також активний користувач соціальних мереж. Вона об’їздила понад 150 країн світу і показала найвіддаленіші куточки планети, про які часто не говорять в тревел-шоу. Зараз вона “осіла ” в Україні і розвиває журналістику тут.

Відомо, що вона незаміжня, і поки що не планує створювати сім’ю. Однак їй раз у раз сватають одруженого колегу Сергія Притулу.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.