Відома телеведуча Соломія Вітвіцька заявила, що подала на розлучення після восьми років в шлюбі

Довгий час телеведуча Соломія Вітвіцька і її тоді ще чоловік Владислав Кочатков здавалися найміцнішою парою з усіх відомих.

Однак через вісім років шлюб дав тріщину. Про свій намір розірвати відносини Соломія заявила напередодні в Інстаграм обліковому записі. У коментарях її тут же почали підтримувати зірки і колеги. Наприклад, Тоня Матвієнко була вельми здивована, або навіть шокована такого повороту подій і написала: “Щоооо ?? “.

А колега Марічка Падалко висловила свої слова підтримки, і написала, що якщо потрібна допомога – вона завжди поруч.

Соломія Вітвіцька заявила про розлучення

“8 яскравих, божевільних, добрих і таких різних років …

За цей час ти став мені другом,

але ми втратили “нас “. ⠀

“Розлучення ” тільки звучить жахливо, але відкриває нові шляхи, і я обов’язково знайду тобі хорошу дружину))

⠀ PS Все інше залишиться між нами, серіалу і скандалів не буде, друзі і колеги, вибачте – це єдиний коментар на цю тему, рухаємося далі !!! “, – написала Соломія Вітвіцька в описі під чорно-білим фото зі своїм чоловіком.

У коментарях деякі фанати стали висловлюватися, що запідозрили недобре в стосунках Соломії ще коли вона перед новим роком літала до Америки без чоловіка, а з подругою.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Тоді багато хто побачив в її вчинку прагнення кудись вирватися і щось змінити.

Зараз найголовніше телеведуча телеканалу 1 + 1 готова вриватися в роботу з новими силами, але просить не турбувати її питаннями про розставання з чоловіком, так як ця тема ще досить болюча, особливо, після стількох років разом.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.