Ані Лорак розповіла, коли планує випустити новий кліп і пісню: ні весілля, ні карантин не перешкода

Українська та російська співачка Ані Лорак в своєму Інстаграм оголосила рубрику "Питання-відповідь ", де всі бажаючі фоловерів можуть задати цікаві питання зірці.

Звичайно ж, віддані фанати творчості Ані Лорак не упустили можливість запитати, на коли заплановано вихід її нової пісні. Кароліна Куєк (справжнє ім’я Ані) зізналася, що її нова пісня вийде вже в кінці лютого, і не просто пісня, а трек і відеоробота.

Тут шанувальникам все стало ясно. Кілька тижнів тому Лорак приїхала в Україну, нібито, у робочих справах. Однак що саме це були за справи, зірка наполегливо приховувала.

Відомо було лише те, що вона їздить на якісь зйомки і репетиції. Пішла чутка, що, мовляв, Ані Лорак приїхала на свою батьківщину, щоб зняти кліп.

Тепер ці слова підтвердилися, ось тільки в Україні у співачки є досить багато ненависників, які поспішили засудити її за приїзд на батьківщину.

Ані Лорак на відео є відповіддю позує в широкому худі, яке підкреслювало ще пишний бюст, а також обтягуючих світлих штанах.

Ані Лорак розповіла, коли вийде нова пісня
Ані Лорак розповіла, коли вийде нова пісня

Відзначимо, зараз у Ані Лорак все добре не тільки в творчому житті, але і в особистому. Подейкують, що в кінці минулого року її молодий чоловік Єгор Гліб зробив пропозицію руки і серця, тому в 2021 році Кароліна гулятиме весілля.

Правда, сама зірка не любить нічого розповідати про відносини в своїй сім’ї, тому навряд чи анонсує цю подію. Фанатам залишається лише пильно стежити за її Інстаграм.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Схожі статті

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.